Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kings of Leon promit un nou album într-un viitor apropiat

Kings of Leon lucrează deja la cel de-al șaselea album. Într-un interviu acordat BBC6 Music, basistul trupei, Jared Followill, a mărturisit că cel mai probabil albumul se va închega la începutul anului viitor.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

Kings of Leon lucrează deja la cel de-al șaselea album. Într-un interviu acordat BBC6 Music, basistul trupei, Jared Followill, a mărturisit că cel mai probabil albumul se va închega la începutul anului viitor.

Kings Of Leon

Kings Of Leon (Foto: www.facebook.com)

”Suntem în procesul de scriere acum și lucrurile se mișcă  destul de repede. Vom ajunge cu siguranță în studio, dar nu avem planuri de finisare a albumului până la sfârșitul acestui an. Va fi gata undeva la începutul anului viitor, deci cred că oamenii ar trebui să aștepte la ceva de la noi mai degrabă mai devreme, decât mai târziu.

Această declarație vine după o perioadă destul de tensionată a trupei. În 2011 Kings Of Leon au fost nevoiți să contramandeze întregul turneu din US din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare.

Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel. Smoke & Jackal este produsul acestei colaborări, EP ce a fost lansat zilele trecute, pe 15 octombrie. Ascultați mai jos piesa No Tell de pe acest material.

Smoke & Jackal - No Tell

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John McLaughlin & the 4th Dimension au lansat un nou album

John McLaughlin si trupa sa The 4th Dimension au lansat un nou album intitulat Now Here This. Discul contine 8...

Închide