Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Kid Rock a lansat Let's Ride - LYRIC VIDEO

Kid Rock a lansat recent un videoclip prin care dezvaluie versurile piesei Let's Ride. Melodia este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio intitulat Rebel Soul care va ajunge în rafturile magazinelor pe 19 noiembrie.
Kid Rock

Kid Rock

Kid Rock a lansat recent un videoclip, care poate fi urmărit pe InfoMusic, prin care dezvăluie versurile piesei Let's Ride. Melodia este inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio intitulat Rebel Soul care va ajunge în rafturile magazinelor pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Top Dog/Atlantic Records. Discul este produs de artist și a fost înregistrat in studioul propriu din Detroit.

Kid Rock

Kid Rock (Foto: www.facebook.com)

Kid Rock, pe numele său real Robert James “Bob” Ritchie, s-a născut în 1971, iar în 1990 lansa deja primul său album, Grits Sandwiches for Breakfast. Însa albumul care s-a bucurat de cel mare succes a fost Rock N’Roll Jesus (2007) care a fost vândut în peste 5 milioane de exemplare. Ultimul material discografic, intitulat Born Free, a ieșit pe piață in 2010 și a ocupat locul 16 in topul celor mai bune 30 de albume lansate în anul respectiv, realizat de revista Rolling Stone.
Celebrul artist și Pamela Anderson s-au căsătorit în iulie 2006, pe un yaht, lângă St. Tropez. Cei doi erau împlicaţi într-o relaţie complicată, cu despărţiri şi împăcări repetate încă din 2000. După o despărţire îndelung mediatizată în 2003, cei doi s-au reîmpăcat la începutul anului 2006 pentru ca doar câteva luni mai târziu sa se despartă definitiv.

Kid Rock - Let's Ride

Tracklist - Rebel Soul

 1. Chickens In The Pen
 2. Let's Ride (Mideast Battle Hymn)
 3. 3 CATT Boogie
 4. Detroit, Michigan
 5. Rebel Soul
 6. God Save Rock n Roll
 7. Happy New Year
 8. Celebrate
 9. The Mirror
 10. Mr. Rock n Roll
 11. Cucci Galore
 12. Redneck Paradise
 13. Cocaine and Gin
 14. Midnight Ferry

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cătălin Josan și Iuliana Pușchilă au lansat single-ul Floorplay - AUDIO

Cătălin Josan și Iuliana Pușchilă cântă împreună pe single-ul Floorplay. Piesa poate fi ascultată pe infomusic.ro.

Închide