Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Just A Beautiful Day - noul clip Danko Jones - VIDEOCLIP

Formatia canadiana Danko Jones a lansat videoclipul piesei Just A Beautiful Day pe care il puteti urmari mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Rock And Roll Is Black And Blue.

Publicat

pe

Danko Jones
Danko Jones │ FOTO: www.facebook.com

Formația canadiană Danko Jones, care a concertat în deschiderea concertului Guns N’Roses din 2010 de la București, a lansat un nou videoclip pe care il puteți urmări mai jos. Piesa Just A Beautiful Day este extrasă de pe noul album de studio, intitulat Rock And Roll Is Black And Blue, care va ieși pe piață în data de 9 octombrie prin intermediul casei de discuri Bad Taste Records / Aquarius Records.

Danko Jones

Danko Jones │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 6-lea material discografic este și primul cu noul baterist, Adam "Atom" Willard, care a mai cântat în trupele The Offspring, Social Distortion, Rocket from the Crypt, The Special Goodness și Angels & Airwaves. CD-ul este produs de Matt DeMatteo în timp ce mixajul a fost realizat de celebrul Mike Fraser, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile AC/DC, Metallica, Aerosmith, Joe Satriani, The Cult, Chickenfoot sau Bad Religion.

Formată în 1996 în Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existență cântând în SUA și Canada în deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscută este Nickelback. De-a lungul anilor, trupa a avut apariții la multe festivaluri internaționale, încluzând celebrele Rock am Ring și Rock im Park din Germania sau Download, Leeds și Reading din UK. A fost invitată să deschidă concertele unor nume mari ca Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N’Roses sau Sebastian Bach.

Danko Jones - Just A Beautiful Day

Tracklist Rock And Roll Is Black And Blue

  1. Terrified
  2. Get Up
  3. Legs
  4. Just A Beautiful Day
  5. I Don't Care
  6. You Wear Me Down
  7. Type Of Girl
  8. Always Away
  9. Conceited
  10. Don't Do This
  11. The Masochist
  12. I Believed In God
  13. I Believed In God (Reprise)

Trending