Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Just A Beautiful Day - noul clip Danko Jones - VIDEOCLIP

Formatia canadiana Danko Jones a lansat videoclipul piesei Just A Beautiful Day pe care il puteti urmari mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Rock And Roll Is Black And Blue.
Danko Jones

Danko Jones

Formația canadiană Danko Jones, care a concertat în deschiderea concertului Guns N’Roses din 2010 de la București, a lansat un nou videoclip pe care il puteți urmări mai jos. Piesa Just A Beautiful Day este extrasă de pe noul album de studio, intitulat Rock And Roll Is Black And Blue, care va ieși pe piață în data de 9 octombrie prin intermediul casei de discuri Bad Taste Records / Aquarius Records.

Danko Jones

Danko Jones (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al 6-lea material discografic este și primul cu noul baterist, Adam "Atom" Willard, care a mai cântat în trupele The Offspring, Social Distortion, Rocket from the Crypt, The Special Goodness și Angels & Airwaves. CD-ul este produs de Matt DeMatteo în timp ce mixajul a fost realizat de celebrul Mike Fraser, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile AC/DC, Metallica, Aerosmith, Joe Satriani, The Cult, Chickenfoot sau Bad Religion.

Formată în 1996 în Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existență cântând în SUA și Canada în deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscută este Nickelback. De-a lungul anilor, trupa a avut apariții la multe festivaluri internaționale, încluzând celebrele Rock am Ring și Rock im Park din Germania sau Download, Leeds și Reading din UK. A fost invitată să deschidă concertele unor nume mari ca Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N’Roses sau Sebastian Bach.

Danko Jones - Just A Beautiful Day

Tracklist Rock And Roll Is Black And Blue

 1. Terrified
 2. Get Up
 3. Legs
 4. Just A Beautiful Day
 5. I Don't Care
 6. You Wear Me Down
 7. Type Of Girl
 8. Always Away
 9. Conceited
 10. Don't Do This
 11. The Masochist
 12. I Believed In God
 13. I Believed In God (Reprise)

Citește mai multe despre Danko Jones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen lansează DVD-ul Hungarian Rhapsody - Live In Budapest - VIDEO

Pe 6 noiembrie se va lansa DVD-ul Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest filmat in 1986 la Budapesta in fata...

Închide