Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Just A Beautiful Day - noul clip Danko Jones - VIDEOCLIP

Formatia canadiana Danko Jones a lansat videoclipul piesei Just A Beautiful Day pe care il puteti urmari mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Rock And Roll Is Black And Blue.
Danko Jones

Danko Jones

Urmărește-ne pe

Formația canadiană Danko Jones, care a concertat în deschiderea concertului Guns N’Roses din 2010 de la București, a lansat un nou videoclip pe care il puteți urmări mai jos. Piesa Just A Beautiful Day este extrasă de pe noul album de studio, intitulat Rock And Roll Is Black And Blue, care va ieși pe piață în data de 9 octombrie prin intermediul casei de discuri Bad Taste Records / Aquarius Records.

Danko Jones

Danko Jones (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al 6-lea material discografic este și primul cu noul baterist, Adam "Atom" Willard, care a mai cântat în trupele The Offspring, Social Distortion, Rocket from the Crypt, The Special Goodness și Angels & Airwaves. CD-ul este produs de Matt DeMatteo în timp ce mixajul a fost realizat de celebrul Mike Fraser, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile AC/DC, Metallica, Aerosmith, Joe Satriani, The Cult, Chickenfoot sau Bad Religion.

Formată în 1996 în Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existență cântând în SUA și Canada în deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscută este Nickelback. De-a lungul anilor, trupa a avut apariții la multe festivaluri internaționale, încluzând celebrele Rock am Ring și Rock im Park din Germania sau Download, Leeds și Reading din UK. A fost invitată să deschidă concertele unor nume mari ca Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N’Roses sau Sebastian Bach.

Danko Jones - Just A Beautiful Day

Tracklist Rock And Roll Is Black And Blue

 1. Terrified
 2. Get Up
 3. Legs
 4. Just A Beautiful Day
 5. I Don't Care
 6. You Wear Me Down
 7. Type Of Girl
 8. Always Away
 9. Conceited
 10. Don't Do This
 11. The Masochist
 12. I Believed In God
 13. I Believed In God (Reprise)

Citește mai multe despre Danko Jones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen lansează DVD-ul Hungarian Rhapsody - Live In Budapest - VIDEO

Pe 6 noiembrie se va lansa DVD-ul Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest filmat in 1986 la Budapesta in fata...

Închide