Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Joe Satriani anunță un nou album

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentati si respectati chitaristi din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic in luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Sony Music. Dupa lansare celebrul chitarist va pleca intr-un turneu de promovare.
Joe Satriani

Joe Satriani

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentați și respectați chitariști din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic în luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Sony Music. După lansare celebrul chitarist va pleca într-un turneu de promovare, datele confirmate până în prezent fiind doar pentru Marea Britanie.

Joe Satriani

Joe Satriani (Foto: www.facebook.com)

Ultimul album semnat Joe Satriani poartă numele Black Swans and Wormhole Wizards și a ieșit pe piață în 2010 pentru ca în luna aprilie 2012 să lanseze primul concert-film 3D, intitulat Satchurated: Live in Montreal. Materialul ofera sunet 7.1 Dolby Surround Sound și a fost filmat cu 10 camere video în data de 12 decembrie 2010 la Metropolis în Montreal, Canada cu ocazia turneului The Wormhole Tour.

Cine este Joe Satriani? Un chitarist de rock instrumental pentru care premiile Grammy nu mai sunt un vis. A fondat turneul G3, a fost chitaristul trupei Deep Purple în 1994, a avut colaborări cu Steve Vai, John Petrucci, Yngwie Malmsteen şi mulţi alţii. Cât priveşte proiectul Chickenfoot în care Satriani este implicat împreuna cu doi foşti membri ai grupului Van Halen, Sammy Hagar (voce), Michael Anthony (bas), şi bateristul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, trupa a lansat două albume.

Citește mai multe despre Joe Satriani
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din UK a tuturor timpurilor

Topurile Oficiale din UK au făcut publice cifrele vânzărilor de single-uri din Marea Britanie, însumate în ultimii 60 de ani...

Închide