Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Joe Satriani anunță un nou album

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentati si respectati chitaristi din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic in luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Sony Music. Dupa lansare celebrul chitarist va pleca intr-un turneu de promovare.
Joe Satriani

Joe Satriani

Joe Satriani, unul dintre cei mai talentați și respectați chitariști din lume, va lansa cel de-al 12-lea material discografic în luna mai 2013 prin intermediul casei de discuri Sony Music. După lansare celebrul chitarist va pleca într-un turneu de promovare, datele confirmate până în prezent fiind doar pentru Marea Britanie.

Joe Satriani

Joe Satriani (Foto: www.facebook.com)

Ultimul album semnat Joe Satriani poartă numele Black Swans and Wormhole Wizards și a ieșit pe piață în 2010 pentru ca în luna aprilie 2012 să lanseze primul concert-film 3D, intitulat Satchurated: Live in Montreal. Materialul ofera sunet 7.1 Dolby Surround Sound și a fost filmat cu 10 camere video în data de 12 decembrie 2010 la Metropolis în Montreal, Canada cu ocazia turneului The Wormhole Tour.

Cine este Joe Satriani? Un chitarist de rock instrumental pentru care premiile Grammy nu mai sunt un vis. A fondat turneul G3, a fost chitaristul trupei Deep Purple în 1994, a avut colaborări cu Steve Vai, John Petrucci, Yngwie Malmsteen şi mulţi alţii. Cât priveşte proiectul Chickenfoot în care Satriani este implicat împreuna cu doi foşti membri ai grupului Van Halen, Sammy Hagar (voce), Michael Anthony (bas), şi bateristul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, trupa a lansat două albume.

Citește mai multe despre Joe Satriani
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a fost declarată cea mai bine vândută artistă din UK a tuturor timpurilor

Topurile Oficiale din UK au făcut publice cifrele vânzărilor de single-uri din Marea Britanie, însumate în ultimii 60 de ani...

Închide