Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jessie J ft. Daley într-un cover al piesei Remember me - VIDEOCLIP

Jessie J și Daley au lansat un nou videoclip pentru un cover al piesei Remember me. Single-ul original este cules din repertoriul trupei britanice The Blue Boy, cunoscută pentru activitatea muzicală din perioada anilor '90.
Jessie J si Daley

Jessie J si Daley

Jessie J și Daley  au lansat un nou videoclip pentru un cover al piesei Remember me. Single-ul original este cules din repertoriul trupei britanice The Blue Boy, cunoscută pentru activitatea muzicală din perioada anilor '90.

Jessie J si Daley

Jessie J si Daley (Foto: www.facebook.com)

Daley este un artist britanic, originar din Manchester, cu un sound ce își are rădăcinile în muzica soul, pop și R&B. Într-o perioadă de timp destul de scurtă acesta a reușit să-și construiască o reputație în Marea Britanie prin stilul melodic al vocii și flerul în compunerea  versurilor.

Daley a lansat până acum mixtape-ul Those Who Wait și single-ul Alone Together în colaborare cu Marsha Ambrosius, urmând ca albumul de debut să apară pe piață la începutul lui 2013. Pentru piesa Remember me, acesta a colaborat cu Jassie J. Single-ul este un cover după hitul cu același nume din anii '90, ce apare pe albumul Funky Divas al trupei indie-pop The Blue Boy.

Mai jos puteți asculta atât coverul realizat de Daley, cât și varianta originală a melodiei, hit lansat în 1997.

Daley - Remember Me ft. Jessie J

The Blue Boy - Remember Me (Original 12'') (FULL - HQ)

Citește mai multe despre Jessie J
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte Bon Jovi in Europa in 2013

Bon Jovi va susține în 2013 turneul Because We Can - The Tour, trupa anunțând primele concerte din Europa. Primul...

Închide