Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jamie Woon și Jessie Ware la TM LIVE pe 30 noiembrie

TM LIVE ii prezinta la Bucuresti pe Jamie Woon, Jessie Ware si M.A.M aka MIGUEL CAPMBELL & MATT HUGHES pe 30 noiembrie 2012, la Romexpo Pavilion C6

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: www.facebook.com

Jamie Woon și Jessie Ware vor veni la București pe 30 noiembrie 2012. TM LIVE îi va avea ca invitați în lineup-ul unui eveniment ce va începe la Romexpo - Pavilionul C6 - de la ora 22.00. Cei doi britanici revoluționează în prezent muzica pop, fiind printre cele mai fresh apariții din Anglia. Ei au un sound cu influențe extrem de diverse. Jamie Woon are marele merit de a aduce în mainstream influențe din zona dubstep, dublate de un stil vocal teatral, ambele bine împachetate într-o producție electro ce l-a adus în heavy rotation pe marile posturi radio/TV. Soundul lui Jessie Ware se remarcă printr-un amestec de soul și RnB vechi, ușor electronizat, livrat într-o manieră elegantă de star pop.

Line-up 30 noiembrie 2012

  • JAMIE WOON live
  • JESSIE WARE live
  • M.A.M aka MIGUEL CAPMBELL & MATT HUGHES
  • MARS aka MARIAN
  • STAVARACHE opening act

Petrecerea TV LIVE îi va aduce în fața publicului și pe M.A.M aka Miguel Campbell și Matt Hughes - 2 DJ originari din Leeds, Anglia. Proiectul lor a cunoscut succesul în vara acestuia an, ei fiind preferații celor de la Hot Creations. Genul abordat este un house romantic, cu accente pe vocal.

Cine este Jamie Woon

Jamie Woon este un solist de origine britanică, compozitor și producător ce a semnat cu label-ul Polydor. Faima sa a ajuns la cote maxime în 2010 când Jamie a lansat single-ul sau "Night Air", acest single fiind produs în colaborare cu Burial. Născut și crescut în New Malden, Londra, rădăcinile sale reprezintă un amalgam de culturi, tatăl său fiind originar din Malaezia, iar mama sa originară din Scoția.

Jamie Woon

Jamie Woon │ FOTO: www.facebook.com

Soundul și stilul lui Woon poate fi descris în prezent ca un mix de vocaluri pline de sentimentalism acompaniat de samplere și numeroase alte instrumente. Pe 4 Ianuarie 2011, BBC anunță că Jamie Woon a fost plasat pe locul 4 în poll-ul BBC Sound of 2011. Albumul de debut intitulat "Mirrorwriting" a fost lansat la Polydor Records.

VIDEO Jamie Woon - Night Air

Cine este Jessie Ware

Jessica Lois "Jessie" Ware este o solistă originară din Anglia. Artist al label-ului PMR Records, Jessie este cunoscută mai bine pentru single-ul ei din 2012 - "Running". A avut numeroase colaborari cu SBTRKT, cel care i-a folosit vocea în concerte și piese.

Jessie Ware

Jessie Ware │ FOTO: www.facebook.com

Jessie a copilărit în Nordul Londrei și provine dintr-o familie de evrei. Pe 14 Octombrie 2011, Jessie a lansat primul single - "Strangest Feeling", fără ca piesa sa intre în UK Singles Chart. Abia pe 24 februarie 2012 urmează  "Running" de pe albumul de debut "Devotion". Cel de-al treilea single "110%" din aprilie 2012 reușește să urce pe locul 61 în topurile din UK.

Pe 20 august 2012 își lansează albumul de debut "Devotion" ce se clasează pe locul 5 în UK Album Chart. După lansarea noului sau single "Night Light"(24 august), pe 11 septembrie albumul "Devotion" este nominalizat la prestigiosul premiu Mercury Prize.

VIDEO Jessie Ware - Wildest Moments

Bilete la Jamie Woon și Jessie Ware

Prețurile biletelor cumpărate în avans sunt de 70 RON/15 EUR. Sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate “Aici Bilete.ro”. Se pot cumpăra bilete și direct de la punctele de vânzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16).

În ziua petrecerii, biletele vor costa la intrare 90 RON/20 EUR.

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis, la intrare fiind solicitat un act de identitate.

Harta de acces Romexpo Pavilion C6

Harta de acces Romexpo Pavilion C6

Comentează

Trending