Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

James Blunt se detașează de industria muzicală

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru sine o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.
James Blunt

James Blunt

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru el o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.

James Blunt

James Blunt

James Blunt, autor al hiturilor ”You're Beautiful” și ”Goodbye My Lover”, a hotărât să ia o pauză nedefinit de lungă pentru a se bucura mai mult de intimitatea vieții sale.

”Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă.”

Cel mai recent album al artistului, 'Some Kind Of Trouble', a fost lansat în 2010. Acesta a atins prima poziție în Swiss Albums Chart, German Downloads Chart și French Digital Albums Chart, iar în European Top 100 Albums s-a clasat pe locul al doilea.

Inexplicabilă sau poate firească, decizia lui James Blunt va dezamăgi, cu siguranță, fanii artistului. Până la un eventual nou album, indiferent când va fi aceasta, reinvocăm piesa cu cel mai mare succes a solistului, ”You're Beautiful”.

James Blunt - You're Beautiful

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth lansează ediția aniversară a discului Countdown To Extinction

Pentru a sarbatorii 20 de ani de la aparitia albumului Countdown To Extinction, formatia americana Megadeth va lansa pe 6...

Închide