Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

James Blunt se detașează de industria muzicală

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru sine o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.
James Blunt

James Blunt

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru el o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.

James Blunt

James Blunt

James Blunt, autor al hiturilor ”You're Beautiful” și ”Goodbye My Lover”, a hotărât să ia o pauză nedefinit de lungă pentru a se bucura mai mult de intimitatea vieții sale.

”Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă.”

Cel mai recent album al artistului, 'Some Kind Of Trouble', a fost lansat în 2010. Acesta a atins prima poziție în Swiss Albums Chart, German Downloads Chart și French Digital Albums Chart, iar în European Top 100 Albums s-a clasat pe locul al doilea.

Inexplicabilă sau poate firească, decizia lui James Blunt va dezamăgi, cu siguranță, fanii artistului. Până la un eventual nou album, indiferent când va fi aceasta, reinvocăm piesa cu cel mai mare succes a solistului, ”You're Beautiful”.

James Blunt - You're Beautiful

Citește mai multe despre James Blunt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth lansează ediția aniversară a discului Countdown To Extinction

Pentru a sarbatorii 20 de ani de la aparitia albumului Countdown To Extinction, formatia americana Megadeth va lansa pe 6...

Închide