Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

James Blunt se detașează de industria muzicală

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru sine o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.

Publicat

pe

James Blunt
James Blunt

James Blunt a anunțat recent că industria muzicală nu mai reprezintă pentru el o prioritate. După 3 albume vândute în peste 11 milioane de exemplare, artistul a declarat că își dorește ”mai mult timp pentru el”.

James Blunt

James Blunt

James Blunt, autor al hiturilor ”You're Beautiful” și ”Goodbye My Lover”, a hotărât să ia o pauză nedefinit de lungă pentru a se bucura mai mult de intimitatea vieții sale.

”Pur și simplu vreau să iau o pauză  pentru a avea mai mult timp pentru mine. Nu am planuri pentru a mai compune ceva în perioada următoare. M-am bucurat de o perioadă mai liniștită de când am terminat turneul mondial și am petrecut, de asemenea, foarte mult timp în Ibiza, unde am o vilă.”

Cel mai recent album al artistului, 'Some Kind Of Trouble', a fost lansat în 2010. Acesta a atins prima poziție în Swiss Albums Chart, German Downloads Chart și French Digital Albums Chart, iar în European Top 100 Albums s-a clasat pe locul al doilea.

Inexplicabilă sau poate firească, decizia lui James Blunt va dezamăgi, cu siguranță, fanii artistului. Până la un eventual nou album, indiferent când va fi aceasta, reinvocăm piesa cu cel mai mare succes a solistului, ”You're Beautiful”.

James Blunt - You're Beautiful

Comentează

Trending