Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Jack White cântă rap pe o nouă piesă, Blues On Two Trees - AUDIO

Solistul The White Stripes cântă rap pe cea mai nouă piesă solo, Blues On Two Trees. Single-ul este inclus pe partea B a piesei I’m Shakin’ și va putea fi achiziționat în format vinyl începând cu data de 30 octombrie.
Jack White

Jack White

Solistul The White Stripes cântă rap pe cel mai nou single solo, Blues On Two Trees. Piesa apare pe B-side-ul single-ului  I’m Shakin’ și va putea fi achiziționată în format vinyl începând cu data de 30 octombrie.

Jack White

Jack White (Foto: www.facebook.com)

Jack White a experimentat în trecut diverse stiluri muzicale, însă niciodată hip-hop. Vă invităm, așadar, să ascultați un preview al single-ului Blues On Two Trees. Piesa integrală va fi lansată împreună cu albumul de debut solo al artistului, prin intermediul casei de discuri Third Man Records.

Jack White - Blues On Two Trees

Jack White a lansat recent videoclipul piesei I’m Shakin’, ce poate fi vizionat pe infomusic .ro. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul de debut solo Blunderbuss.

Citește mai multe despre Jack White
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica aduce un tribut trupei Green Day - VIDEO

Metallica aduce un tribut trupei Green Day, care a anulat pentru moment toate concertele din turneu. În schimb, fanii vor...

Închide