Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Jack White cântă rap pe o nouă piesă, Blues On Two Trees - AUDIO

Solistul The White Stripes cântă rap pe cea mai nouă piesă solo, Blues On Two Trees. Single-ul este inclus pe partea B a piesei I’m Shakin’ și va putea fi achiziționat în format vinyl începând cu data de 30 octombrie.
Jack White

Jack White

Urmărește-ne pe

Solistul The White Stripes cântă rap pe cel mai nou single solo, Blues On Two Trees. Piesa apare pe B-side-ul single-ului  I’m Shakin’ și va putea fi achiziționată în format vinyl începând cu data de 30 octombrie.

Jack White

Jack White (Foto: www.facebook.com)

Jack White a experimentat în trecut diverse stiluri muzicale, însă niciodată hip-hop. Vă invităm, așadar, să ascultați un preview al single-ului Blues On Two Trees. Piesa integrală va fi lansată împreună cu albumul de debut solo al artistului, prin intermediul casei de discuri Third Man Records.

Jack White - Blues On Two Trees

Jack White a lansat recent videoclipul piesei I’m Shakin’, ce poate fi vizionat pe infomusic .ro. Single-ul este al 4-lea extras de pe albumul de debut solo Blunderbuss.

Citește mai multe despre Jack White
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica aduce un tribut trupei Green Day - VIDEO

Metallica aduce un tribut trupei Green Day, care a anulat pentru moment toate concertele din turneu. În schimb, fanii vor...

Închide