Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna a lansat J'Adore - LYRIC VIDEO

Inna a dezvăluiât noul single intitulat J'Adore. Acesta se bucură de un lyric video extrem de incitant în care artista face gimnastică într-o sală de fitness improvizată pe stradă.
Inna - J'Adore - lyric video

Inna - J'Adore - lyric video

Urmărește-ne pe

Nici nu a trecut mult timp de la lansarea baladei Oare, că Inna dezvăluie un nou single, intitulat J'Adore. Acesta se bucură de un lyric video mai puțin obișnuit, în care accentul nu se pune pe versuri, așa cum se obișnuiește, ci pe Inna (video mai jos).

Inna - J'Adore - lyric video

Inna - J'Adore - lyric video (Foto: www.inna.ro)

Aceasta este îmbrăcată într-un body foarte sexy cu un umăr și un picior gol și se află pe stradă unde este improvizată o sală de fitness în aer liber. În timp ce piesa se derulează, iar versurile își fac loc pe lângă Inna, cântăreața face tot felul de exerciții, afișând uneori poziții ale corpului foarte incitante. În același timp acest lyric video nu este ceva original, fiind evident inspirat din videoclipul lui Eric Prydz pentru piesa Call On Me, pe care îl puteți urmări mai jos.

Inna - J'Adore Lyric Video

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Noul single J'Adore este inclus pe cel de-al 3-lea album al artistei, ce urmează să apară. Până atunci, Inna concertează intens prin America, ultimele apariții fiind în Chicago și Los Angeles. De asemenea, în noiembrie aceasta va cânta pentru prima dată în Norvegia. Încet, încet, cântăreața vrea să urce pe toate scenele din lume.

Inna - J'Adore

Eric Prydz - Call On Me

 

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carrie Underwood invitată pe noul single Aerosmith, Can't Stop Loving You - AUDIO

Aerosmith a lansat un nou single, Can't Stop Loving You, care poate fi ascultat mai jos. Piesa este extrasa de...

Închide