Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

INNA a lansat balada Oare - AUDIO

INNA revine cu o nouă piesă în limba română, de această dată o baladă pop rock intitulată Oare.
Inna

Inna

INNA revine cu o nouă piesă în limba română, de această dată o baladă pop rock intitulată Oare, pe care vă invităm să o ascultați mai jos. Se pare că în sfârșit artista a înregistrat o piesă pe sufletul său, iar acest lucru se simte în interpretarea sa plină de intensitate și emoție.

INNA - Oare (Radio Edit)

INNA - Oare (Radio Edit) (Foto: www.facebook.com)

Înainte de a avea succes, INNA a fost invitată în 2008 la emisiunea lui Teo. Aflată la început de drum, artista a vorbit despre cât de greu îi este să răzbată în industria muzicală românească și că aștepta răspunsuri de la case de discuri. Atunci, INNA a mărturisit că îi place genul pop rock și chiar a interpretat live o piesă intitulată Goodbye. Mai târziu în același an aceasta a lansat primul single Hot, cu un sound dance-electro.

Datorită acestui stil comercial, foarte popular la noi, care promovează numeroase nonvalori, mulți au crezut că INNA este încă o fată ce vine și pleacă. Dar, aceasta a continuat și acum se bucură de succes la nivel internațional. Acest succes îi oferă libertatea ca în apariții live să interpreteze cover-uri după Kings Of Leon sau Holograf și să lanseze piesa pop rock, Oare.

Unii ar putea considera că a fost lașă ca artistă sau că a făcut prea multe compromisuri muzicale, dar astfel de lucruri sunt foarte ușor de judecat din exterior. Un exemplu asemănător este Pink, care la început a cântat un gen ce nu era pe placul ei, dar care atunci a ajutat-o să se lanseze direct în primele poziții din topurile internaționale. Chiar Pink a mărturisit cu ceva ani în urmă, într-o emisiune pentru postul VH1, că a făcut acel compromis pentru a-și câștiga libertatea de a fi lăsată de casa de discuri să cânte muzica ce o caracterizează cu adevărat.

INNA - Oare (Radio Edit)

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Femei frumoase și curse de mașini în nou clip ZZ Top, I Gotsta Get Paid - VIDEOCLIP

ZZ Top a lansat de curand videoclipul I Gotsta Get Paid care poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa...

Închide