Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Implant pentru refuz se aude la GuerriLIVE Acoustic Session ediția a patra

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.
Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

Implant pentru [email protected] Acoustic Session

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.

Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

Implant pentru [email protected] Acoustic Session

"Călătoria Implant pentru refuz (IPR) a început în anul 1995. De atunci, trupa a reușit să scoată 6 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru IPR o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant pentru refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi", descriu cei 5 membri trupa Implant pentru refuz.

Componența actuală a trupei este: Octavian Horvath – voce (1995 - prezent); Valentin Popescu – chitară (2000 - prezent); Razvan Nicov – chitară (2006 - prezent); Czifrak Stefan - bas (2009 - prezent); Alexandru Hera – tobe (2012 - prezent).

"Implant pentru refuz se sustrage cadenț­ei bunului plac și emite de peste zece ani din zonele subterane ale muzicii – cele care adăpostesc cel mai adesea avangarda - un ton secund distinct de vuietul de la suprafa­ță. IPR este unul din numele fondatoare a ceea ce s-ar putea numi valul de reactivitate inteligentă și creativă al muzicii românești. Este vorba despre acea zonă a subteranei culturale, a propunerilor muzicale alternative, ce însoț­esc asemenea unor replici seismice corective convulsiile unui imens organism social cuprins de boală"-  IPR.

Bogdan Șerban va fi responsabil cu întrebările, băieții de la IPR cu muzica. Emisiunea va fi transmisă în reluare duminică, de la aceeași oră.

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mentorul Beatles, Brian Epstein, va fi personaj într-un nou comic book al trupei

”Dacă cineva a fost al cincilea Beatle, acela a fost Brian”, mărturisea cu ceva timp în urmă Paul McCartney. Află...

Închide