Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Implant pentru refuz se aude la GuerriLIVE Acoustic Session ediția a patra

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.
Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

Implant pentru [email protected] Acoustic Session

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.

Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

Implant pentru [email protected] Acoustic Session

"Călătoria Implant pentru refuz (IPR) a început în anul 1995. De atunci, trupa a reușit să scoată 6 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru IPR o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant pentru refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi", descriu cei 5 membri trupa Implant pentru refuz.

Componența actuală a trupei este: Octavian Horvath – voce (1995 - prezent); Valentin Popescu – chitară (2000 - prezent); Razvan Nicov – chitară (2006 - prezent); Czifrak Stefan - bas (2009 - prezent); Alexandru Hera – tobe (2012 - prezent).

"Implant pentru refuz se sustrage cadenț­ei bunului plac și emite de peste zece ani din zonele subterane ale muzicii – cele care adăpostesc cel mai adesea avangarda - un ton secund distinct de vuietul de la suprafa­ță. IPR este unul din numele fondatoare a ceea ce s-ar putea numi valul de reactivitate inteligentă și creativă al muzicii românești. Este vorba despre acea zonă a subteranei culturale, a propunerilor muzicale alternative, ce însoț­esc asemenea unor replici seismice corective convulsiile unui imens organism social cuprins de boală"-  IPR.

Bogdan Șerban va fi responsabil cu întrebările, băieții de la IPR cu muzica. Emisiunea va fi transmisă în reluare duminică, de la aceeași oră.

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mentorul Beatles, Brian Epstein, va fi personaj într-un nou comic book al trupei

”Dacă cineva a fost al cincilea Beatle, acela a fost Brian”, mărturisea cu ceva timp în urmă Paul McCartney. Află...

Închide