Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Implant pentru refuz se aude la GuerriLIVE Acoustic Session ediția a patra

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.

Publicat

pe

Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session
Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

După Florin Chilian, Vama și Ska-nk, platoul GuerriLIVE Acoustic Session îi va găzdui lunea viitoare pe cei de la Implant pentru refuz. Cântarea se va desfășura după programul deja obișnuit al emisiunii, de la 18:00 la 19:00.

Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

Implant pentru refuz@GuerriLIVE Acoustic Session

"Călătoria Implant pentru refuz (IPR) a început în anul 1995. De atunci, trupa a reușit să scoată 6 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru IPR o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant pentru refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi", descriu cei 5 membri trupa Implant pentru refuz.

Componența actuală a trupei este: Octavian Horvath – voce (1995 - prezent); Valentin Popescu – chitară (2000 - prezent); Razvan Nicov – chitară (2006 - prezent); Czifrak Stefan - bas (2009 - prezent); Alexandru Hera – tobe (2012 - prezent).

"Implant pentru refuz se sustrage cadenț­ei bunului plac și emite de peste zece ani din zonele subterane ale muzicii – cele care adăpostesc cel mai adesea avangarda - un ton secund distinct de vuietul de la suprafa­ță. IPR este unul din numele fondatoare a ceea ce s-ar putea numi valul de reactivitate inteligentă și creativă al muzicii românești. Este vorba despre acea zonă a subteranei culturale, a propunerilor muzicale alternative, ce însoț­esc asemenea unor replici seismice corective convulsiile unui imens organism social cuprins de boală"-  IPR.

Bogdan Șerban va fi responsabil cu întrebările, băieții de la IPR cu muzica. Emisiunea va fi transmisă în reluare duminică, de la aceeași oră.

Comentează

Trending