Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Holograf a lansat piesa Dacă noi ne iubim - AUDIO

Invitați la Deșteptarea de la Europa Fm, membrii trupei Holograf au lansat o nouă piesă de pe albumul Love Affair. Dan Bittman nu a putut fi prezent, fiind în recuperări după recenta intervenție chirurgicală de la Viena.
Holograf

Holograf

Invitați la Deșteptarea de la Europa FM, membrii trupei Holograf  au lansat o nouă piesă de pe albumul Love Affair. Dan Bittman nu a putut fi prezent, fiind în recuperări după  recenta intervenție chirurgicală de la Viena.

Holograf

Holograf (Foto: www.facebook.com)

Noul single lansat de cei de la Holograf se numește ”Dacă noi ne iubim” și a fost ales din considerente de  vizionări pe youtube. Cele peste 600 de mii de vizualizări au fost însumate fără suportul unui videoclip, indicându-le astfel membrilor trupei că este o piesa  foarte îndrăgită de public.

Întrebați de realizatorii Deșteptarea despre starea de sănătate a lui Dan, cei de la Holograf au răspuns că "Dani e în regulă, a început să vorbească, să zâmbească, râde."

Dacă noi ne iubim este cel de-al treilea extras de pe albumul Love Affair, după single-ul Nu mai e timp, realizat în colaborare cu Angela Gheorghiu, și  piesa Cât de departe. Love Affair este cel de-al 17-lea album Holograf și a fost lansat anul acesta, de Dragobete (24 februarie). Ascultați mai jos noul single lansat de Holograf. 

Dacă noi ne iubim - Holograf

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Usher se deschide în noul clip Numb - VIDEOCLIP

Usher a lansat clipul noului single Numb, în care artistul e deschide și vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat...

Închide