Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gypsy punk la puterea Gogol Bordello pe un nou album în 2013

Trubadurii de la Gogol Bordello au anunțaț lansarea unui nou album în mai, 2013. Titlul provizoriu al noului material este Pura Vida Conspiracy, iar sound-ul pieselor va fi unul mai matur, fără să se dezmintă de ritmul muzical nebunesc cu care ne-au obișnuit.

Publicat

pe

Gogol Bordello
Gogol Bordello

Trubadurii de la Gogol Bordello au anunțaț lansarea unui nou album în mai 2013. Titlul provizoriu al noului material este Pura Vida Conspiracy,  iar soundul pieselor va fi unul mai matur, fără să se dezmintă de ritmul muzical nebunesc cu care ne-au obișnuit.

Gogol Bordello

Gogol Bordello

Excentrici și cu un mix cultural imbatabil, Gogol Bordello transmit o bună-dispoziție contagioasă. Trupa este compusă dintr-un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană. Rezultatul este o muzică tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon și saxofon, adică un punk-cabaret nebun și antrenant.

Pura Vida Conspiracy vine după albumul Trans-Continental Hustle, lansat pe 27 aprilie 2010. Acesta a fost cel mai bine cotat material al celor de la Gogol Bordello, piesa Immigraniada (We Comin' Rougher)  de pe album fiind promovată intens pe canalele radio de nișă din America și nu numai.

Gogol Bordello live

Gogol Bordello live │ FOTO: www.facebook.com

Momentan trupa se află în plin turneu în America de Sud, însă programul aglomerat nu i-a împiedicat pe cei din formație să compună. Conform spuselor solistului Gogol BordelloEugene Hutz, albumul este deja gata. Demo-urile au ajuns de la vocalist în mâinile celorlalți membri ai trupei, iar piesele vor fi testate pe fanii din America de Sud.

 "Sunt extrem de entuziast în privință noului album pentru că ultima oară am lucrat cu Rick Rubin și aceea a fost o școală grozavă. Acum simt că ceea ce am realizat în acea perioadă de colaborare a intrat, oarecum, în aragazul nostru intern și s-a copt în timp. Acest nou material va demonstra că trupa este mai puternică și mai bine ancorată pe măsură ce muzica devine mai aventuroasă. Sunt destul de încântat de această direcție. ", spune vocalistul trupei, Hütz, într-un interviu acordat Rolling Stone Magazine.

Trupa Gogol Bordello a susținut mai multe concerte în România. Primele două vizite au avut loc în 2007, anul nebuniei Start wearing purple, după care concertele s-au ținut lanț în 2009 și 2011.

Dacă nu vă mai amintiți de unde a pornit valul simpatiei pentru Gogol Bordello, vă invităm să urmăriți clipul piesei Start Wearing Purple.

Start Wearing Purple - Gogol Bordello

Comentează

Trending