Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Guitar World Magazine și-a încoronat regele - Eddie Van Halen a fost votat cel mai bun chitarist

Guitar World Magazine a publicat recent un top al celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor. Dintre cei nominalizați, Eddie Van Halen a primit cele mai multe voturi din parte cititorilor revistei. Topul complet poate fi urmărit pe infomusic.
Eddie Van Halen

Eddie Van Halen

Guitar World Magazine a publicat recent un top al celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor. Dintre cei nominalizați, Eddie Van Halen a primit cele mai multe voturi din parte cititorilor revistei. Topul complet poate fi urmărit mai jos.

Eddie Van Halen

Eddie Van Halen (Foto: www.facebook.com)

Eddie Van Halen, ce a format în 1972 trupa Van Halen și a înregistrat până în prezent 12 albume de studio, a lansat ultimul material, 'A Different Kind Of Truth' chiar în februarie, anul acesta. Chitaristul olandez i-a surclasat pe Brian May și Jimi Hendrix, într-o competiție strânsă, ce i-a inclus doar pe cei mai buni dintre cei mai buni.

Eddie a suferit recent o intervenție chirurgicală, pentru a-și trata o afecțiune apărută  în zona colonului. Nu este, însă, prima dată când Eddie Van Halen se confruntă cu probleme severe de sănătate. În 1999 i-a fost înlocuit șoldul și în 2000 a urmat un tratament pentru cancer la limbă. În final a fost nevoit să se opereze și i-a fost tăiată o treime din limbă. Din fericire, în 2002 rezultatele au arătat că nu mai are nici o urmă de celule canceroase în organism.

Ascultați mai jos un solo de la un Eddie Van Halen proaspăt încoronat rege în materie de execuții impecabile la chitară.

Top 10 cei mai buni chitariști ai tuturor timpurilor  - Guitar World Magazine

1. Eddie Van Halen
2. Brian May
3. Alex Lifeson
4. Jimi Hendrix
5. Joe Satriani
6. Jimmy Page
7. Tony Iommi
8. Steve Ray Vaughan
9. Dimebag Darrell Abbott
10. Steve Vai

Citește mai multe despre Brian MayEddie Van Halen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un album nou și un concept de promovare inedit de la Travka

Trakva lansează un nou album, intitulat Okean. Acesta va fi promovat printr-o campanie inedită în România, cu un concept ce...

Închide