Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

GuerriLIVE Session cu byron într-o nouă ediție acustică

A venit rândul trupei byron să cânte și să povestească la GuerriLIVE Acoustic Session. Emisiunea se ține lunea viitoare, 29 octombrie, după același program, de la 6 la 7 seara.
Byron

Byron

A venit rândul trupei byron să cânte și să povestească la GuerriLIVE Acoustic Session. Emisiunea se ține lunea viitoare, 29 octombrie, după același program, de la 6 la 7 seara.

Byron la Guerrilive

Byron la Guerrilive

byron este o trupă de rock alternativ/progresiv din Bucureşti, care s-a format în 2006. A lansat albumul de debut, Forbidden Drama, în octombrie 2007. Structurat în trei acte, ca o piesă de teatru, pe album se găseşte un melanj eclectic de art-rock şi rock alternativ, cu tuşe progresive şi clasice. Al doilea album de studio, A Kind of Alchemy, a fost lansat în octombrie 2009. Acesta marchează o evoluţie în sound, trupa împrumutând elemente din mai multe genuri (blues, funk, etc.), diversitatea instrumentelor fiind, de asemenea, mai mare.

În iunie 2010, trupa a lansat versiuni digitale sub licenţă Creative Commons BY-NC-ND 3.0 ale primelor două albume de studio. Acestea pot fi descărcate la liber de pe blogul trupei, www.byronmusic.ro.

Proiectul special a venit în februarie 2011, când byron a lansat materialul Perfect, primul lor album cu versuri în limba română, ce conţine cântece cunoscute re-orchestrate şi adaptate stilului trupei. Un alt eveniment demn de amintit este cel din  toamna lui 2010, când formația a cântat unplugged şi electric în salina din Turda, la peste 100 de metri adâncime.

Despre cum mai sună byron și ce proiecte au mai pregătit se vor spune mai multe luni, în emisiunea transmisă live, sau duminică, 4 noiembrie, în reluare de la 6 la 7.

Citește mai multe despre byron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat clipul piesei Ce e dragostea? - VIDEOCLIP

Stefan Bănică a lansat videoclipul piesei Ce e dragostea?, single extras de pe albumul Altceva. Cel mai nou material discografic...

Închide