Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

GuerriLIVE Session cu byron într-o nouă ediție acustică

A venit rândul trupei byron să cânte și să povestească la GuerriLIVE Acoustic Session. Emisiunea se ține lunea viitoare, 29 octombrie, după același program, de la 6 la 7 seara.
Byron

Byron

Urmărește-ne pe

A venit rândul trupei byron să cânte și să povestească la GuerriLIVE Acoustic Session. Emisiunea se ține lunea viitoare, 29 octombrie, după același program, de la 6 la 7 seara.

Byron la Guerrilive

Byron la Guerrilive

byron este o trupă de rock alternativ/progresiv din Bucureşti, care s-a format în 2006. A lansat albumul de debut, Forbidden Drama, în octombrie 2007. Structurat în trei acte, ca o piesă de teatru, pe album se găseşte un melanj eclectic de art-rock şi rock alternativ, cu tuşe progresive şi clasice. Al doilea album de studio, A Kind of Alchemy, a fost lansat în octombrie 2009. Acesta marchează o evoluţie în sound, trupa împrumutând elemente din mai multe genuri (blues, funk, etc.), diversitatea instrumentelor fiind, de asemenea, mai mare.

În iunie 2010, trupa a lansat versiuni digitale sub licenţă Creative Commons BY-NC-ND 3.0 ale primelor două albume de studio. Acestea pot fi descărcate la liber de pe blogul trupei, www.byronmusic.ro.

Proiectul special a venit în februarie 2011, când byron a lansat materialul Perfect, primul lor album cu versuri în limba română, ce conţine cântece cunoscute re-orchestrate şi adaptate stilului trupei. Un alt eveniment demn de amintit este cel din  toamna lui 2010, când formația a cântat unplugged şi electric în salina din Turda, la peste 100 de metri adâncime.

Despre cum mai sună byron și ce proiecte au mai pregătit se vor spune mai multe luni, în emisiunea transmisă live, sau duminică, 4 noiembrie, în reluare de la 6 la 7.

Citește mai multe despre byron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat clipul piesei Ce e dragostea? - VIDEOCLIP

Stefan Bănică a lansat videoclipul piesei Ce e dragostea?, single extras de pe albumul Altceva. Cel mai nou material discografic...

Închide