Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Green Day a lansat primul single extras de pe ¡Dos! - Stray Heart - AUDIO

Stray Heart, primul single al noului album Green Day poate fi ascultat mai jos. Discul poarta numele iDos! si va fi lansat pe 13 noiembrie.
Green Day

Green Day

Stray Heart, noul single lansat de formația americană Green Day poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album de studio, iDos!, al doilea din trilogia realizată de formație care va fi lansat pe 13 noiembrie. Stray Heart are un sound ușor nostalgic pe ritmuri de rockabilly ce ne duce cu gândul la vacanță și distracție cu prietenii.

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Discul se întregește cu albumele ¡Uno!, lansat pe 25 septembrie, și ¡Tres! ce va apărea în ianuarie 2013. Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf. Ultima piesă a CD-ului, Amy, este dedicată cântăreței britanice Amy Winehouse care a murit pe 23 iulie 2011 la doar 27 de ani.

Trupa a anuțat ca va lansa și un documentar, intitulat ¡Quatro!, care prezintă cum a fost înregistrată această trilogie însă nu a fost dată publicității data de lansare. Filmul va fi produs de Samuel Bayer care a regizat toate clipurile americanilor de pe albumul American Idiot și DVD-ul Bullet in a Bible. ¡Uno! s-a clasat pe locul 2 în topurile din Statele Unite și Marea Britanie, albumul fiind surclasat de noul disc Mumford & Sons - Babel.

Green Day - Stray Heart

Tracklist ¡Dos!

 1. See You Tonight
 2. Fuck Time
 3. Stop When the Red Lights Flash
 4. Lazy Bones
 5. Wild One
 6. Makeout Party
 7. Stray Heart
 8. Ashley
 9. Baby Eyes
 10. Lady Cobra
 11. Nightlife
 12. Wow! That's Loud
 13. Amy

Citește mai multe despre Green Day
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Girls Aloud se reunește pentru aniversarea de 10 ani - VIDEOCLIP

Trupa Girls Aloud se pregătește să aniverseze 10 ani de la debutul în lumea muzicală. Grupul a lansat site-ul oficial...

Închide