Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Green Day a lansat clipul Troublemaker - VIDEOCLIP

Americanii de la Green Day au lansat un nou videoclip intitulat Troublemaker. Piesa este extrasa de pe ultimul album de studio, ¡Uno!, lansat pe 25 septembrie.
Green Day

Green Day

Americanii de la Green Day se află din nou în centrul atenției insa de această data pentru lucruri bune. Recent trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Troublemaker pe care îl puteți urmări pe InfoMusic mai jos.

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Melodia reprezintă al 6-lea clip extras de pe noul album, ¡Uno!, ce a fost lansat pe 25 septembrie și care este primul din trilogia realizată de formație. Aceasta se întregește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013. Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Trupa a anuțat ca va lansa și un documentar, intitulat ¡Quatro!, care prezintă cum a fost înregistrată această trilogie însă nu a fost dată publicității data de lansare. Filmul va fi produs de Samuel Bayer care a regizat toate clipurile americanilor de pe albumul American Idiot și DVD-ul Bullet in a Bible.

¡Uno! s-a clasat pe locul 2 în topurile din Statele Unite și Marea Britanie, albumul fiind surclasat de noul disc Mumford & Sons - Babel.

Green Day - Troublemaker

Tracklist ¡Uno!

 1. Nuclear Family
 2. Stay The Night
 3. Carpe Diem
 4. Let Yourself Go
 5. Kill The DJ
 6. Fell For You
 7. Loss Of Control
 8. Troublemaker
 9. Angel Blue
 10. Sweet 16
 11. Rusty James
 12. Oh Love

Citește mai multe despre Green Day
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Record pe Twitter - Lady Gaga a strâns 30 de milioane de followers

Încă un record pe Twitter marcat de Lady Gaga. Aceasta a devenit prima persoană care a reușit să strângă 30...

Închide