Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Girls Aloud se reunește pentru aniversarea de 10 ani - VIDEOCLIP

Trupa Girls Aloud se pregătește să aniverseze 10 ani de la debutul în lumea muzicală. Grupul a lansat site-ul oficial girlsaloud.com, pe care apare numărătoarea inversă până la un anunț special legat de aniversare.
Girls Aloud

Girls Aloud

Trupa Girls Aloud se pregătește să aniverseze 10 ani de la debutul în lumea muzicală. Evident, un astfel de eveniment va fi marcat de un concert de reuniune care se promite a fii spectaculos.

Girls Aloud

Girls Aloud (Foto: www.facebook.com)

Grupul format din 5 artiste a lansat site-ul oficial girlsaloud.com, unde apare numărătoarea inversă până la un anunț special legat de aniversare.

Potrivit zvonurilor, fetele de la Girls Aloud nu vor susține doar un concert ci vor lansa și un album nou, precedat de un single. De asemenea, se pare că acestea au filmat deja un videoclip pentru viitorul single, dar toate aceste lucruri le vom afla cu siguranță la finalul numărătorii.

Girls Aloud s-a format în 2002, în cadrul unui show de televiziune din Marea Britanie, Popstars: The Rivals. La început, mulți au crezut că trupa va fi doar o copie a celebrului grup feminin Spice Girls, dar cele de la Girls Aloud au demonstrat de-alungul timpului că sunt un produs diferit.

Acestea s-au bucurat de succes încă de la primul single și până în prezent au lansat 5 albume care s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cu siguranță unul dintre secretele succesului constant este faptul că trupa a lucrat numai cu Brian Higgins și echipa sa de producători și compozitori de la Xenomania.

Dar succesul alături de formație nu a fost suficient, iar artistele au vrut să-și construiască și cariere solo, motiv pentru care Girls Aloud a luat o pauză din vara lui 2009. Până la renuniunea trupei puteți asculta în playlistul de mai jos 10 dintre cele mai cunoscute hit-uri Girls Aloud.

Top 10 hits Girls Aloud

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Record Beatles - piesa Hey Jude are cele mai multe menționări în literatura universală

Afla de ce a fost declarata Hey Jude de la Beatles melodia cu cele mai multe mentionari din literatura. Vezi...

Închide