Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Girls Aloud se reunește pentru aniversarea de 10 ani - VIDEOCLIP

Trupa Girls Aloud se pregătește să aniverseze 10 ani de la debutul în lumea muzicală. Grupul a lansat site-ul oficial girlsaloud.com, pe care apare numărătoarea inversă până la un anunț special legat de aniversare.
Girls Aloud

Girls Aloud

Trupa Girls Aloud se pregătește să aniverseze 10 ani de la debutul în lumea muzicală. Evident, un astfel de eveniment va fi marcat de un concert de reuniune care se promite a fii spectaculos.

Girls Aloud

Girls Aloud (Foto: www.facebook.com)

Grupul format din 5 artiste a lansat site-ul oficial girlsaloud.com, unde apare numărătoarea inversă până la un anunț special legat de aniversare.

Potrivit zvonurilor, fetele de la Girls Aloud nu vor susține doar un concert ci vor lansa și un album nou, precedat de un single. De asemenea, se pare că acestea au filmat deja un videoclip pentru viitorul single, dar toate aceste lucruri le vom afla cu siguranță la finalul numărătorii.

Girls Aloud s-a format în 2002, în cadrul unui show de televiziune din Marea Britanie, Popstars: The Rivals. La început, mulți au crezut că trupa va fi doar o copie a celebrului grup feminin Spice Girls, dar cele de la Girls Aloud au demonstrat de-alungul timpului că sunt un produs diferit.

Acestea s-au bucurat de succes încă de la primul single și până în prezent au lansat 5 albume care s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cu siguranță unul dintre secretele succesului constant este faptul că trupa a lucrat numai cu Brian Higgins și echipa sa de producători și compozitori de la Xenomania.

Dar succesul alături de formație nu a fost suficient, iar artistele au vrut să-și construiască și cariere solo, motiv pentru care Girls Aloud a luat o pauză din vara lui 2009. Până la renuniunea trupei puteți asculta în playlistul de mai jos 10 dintre cele mai cunoscute hit-uri Girls Aloud.

Top 10 hits Girls Aloud

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Record Beatles - piesa Hey Jude are cele mai multe menționări în literatura universală

Afla de ce a fost declarata Hey Jude de la Beatles melodia cu cele mai multe mentionari din literatura. Vezi...

Închide