Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Girls Aloud a lansat noul clip Something New - VIDEOCLIP

Trupa Girls Aloud, care tocmai a fost numită formația de fete cu cele mai multe vanzari din secolul 21, a lansat clipul noului single Something New.
Girls Aloud

Girls Aloud

Urmărește-ne pe

Girls Aloud revine în forță pentru a marca împlinirea a 10 ani de carieră muzicală. Astfel avem un clip nou lansat de trupă, un turneu confirmat și un titlu important oferit de cei de la Official Charts Company.

Girls Aloud

Girls Aloud

Să începem cu videoclipul. Acesta a fost realizat pentru single-ul Something New, extras de pe viitoarea compilație. Intitulat Ten, materialul va fi lansat pe 26 noiembrie și va include toate hit-urile trupei. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, este unul de imagine, în care artistele emană hotărâre, putere și încredere de sine.

Apariția discului va fi urmată de un turneu în Regatul Unit confirmat pentru 2013. În cadrul conferinței de presă de astăzi, trupa a anunțat că primul concert va avea loc pe 21 februarie chiar în Newcastle, orașul natal al lui Cheryl Cole.

Girls Aloud - cea mai vândută trupă de fete din sec. 21

Toate noutățile venite din partea formației sunt încununate de știrea dată de compania Official Charts, ce ține evidența vânzărilor muzicale din Regatul Unit al Marii Britanii. Aceasta a dezvăluit că Girls Aloud este trupa de fete care a înregistrat cele mai multe vânzări în UK  în secolul 21.

De când au câștigat competiția Popstars, Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Rooberts și Kimberley Walsh au lansat hit după hit și felul în care s-au completat le-a ajutat să mulțumească un public cât mai larg. În raportul publicat de cei de la Official Charts se mai arată că, până în prezent, grupul a vândut în total single-uri în peste 4,3 milioane de exemplare. Cel mai de succes single rămâne cel de debut, Sound Of The Underground, care s-a vândut în peste 650.000 de copii în Regatul Unit.

Girls Aloud - Something New

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Iver a lansat clipul piesei Beth/Rest - VIDEOCLIP

Bon Iver a lansat un nou clip pentru piesa Beth/Rest. Single-ul este extras de pe albumul Bon Iver, Bon Iver,...

Închide