Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Funeral For A Friend a lansat clipul Best Friends And Hospital Beds - VIDEO

Funeral For A Friend va lansa cel de-al 6-lea album de studio, intitulat Conduit, pe 28 ianuarie 2013. Primul single care beneficiaza de un videoclip este pentru piesa Best Friends And Hospital Beds si poate fi urmarit mai jos.

Publicat

pe

Funeral For A Friend
Funeral For A Friend │ FOTO: www.facebook.com

Funeral For A Friend va lansa cel de-al 6-lea album de studio, intitulat Conduit, pe 28 ianuarie 2013. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Best Friends And Hospital Beds și poate fi urmărit mai jos.

Funeral For A Friend

Funeral For A Friend │ FOTO: www.facebook.com

Solistul trupei, Matthew Davies-Kreye a vorbit despre semnificația titlului și a explicat că acesta vrea să transmită mesajul că ei, ca artiști, sunt puntea de legătură dintre muzică și public.

Cinci oameni pe scenă – sunt un canal pentru mesaj și muzică, ce transmite oamenilor ceea ce vor să asculte. Este vorba numai despre transmiterea mesajului. Suntem o formație de 10 ani și vedem ce impact mare au lucrurile pe care le facem asupra oamenilor care sunt interesați de noi. Fie că este vorba de versuri sau de orice altceva, piesele noastre ajung să aibă o semnificație importantă pentru mulți oameni. Știu că sună măreț, dar asta simțim cănd ne întâlnim cu fanii care vin la concertele noastre și care tratează piesele noastre cu multă dragoste și respect. Ne uimesc de fiecare dată” - Matthew Davies-Kreye

În timp ce Funeral For A Friend înregistra și mixa noul album în primăvară a avut parte de o despărțire deloc ușoară. Bateristul Ryan Richards, care se afla în trupă din 2003, a decis să părăsească formația în mai, anul acesta. Artistul a declarat că este timpul să pună familia pe primul loc și să-i ofere toată atenția Acesta a fost înlocuit cu Pat Lundy, care a cântat în grupul de metal londonez Rise to Remain până în ianuarie 2012.

 

Comentează

Trending