Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Fleetwood Mac se reunesc și lanseaza un nou album în 2013

Fleetwood Mac se va reuni si va pleca anul viitor intr-un nou turneu și a confirmat faptul ca lucreaza la un nou album de studio.

Publicat

pe

Fleetwood Mac
Fleetwood Mac

Solista Stevie Nicks a confirmat faptul că Fleetwood Mac va începe un turneu de reunire anul viitor în care cel mai probabil vor interpreta marile lor hituri dar și că se lucrează la un nou album. Cântăreața a declarat:

"Vom avea repetiții până la sfârșitul lunii februarie și dacă totul merge conform planului în luna aprilie sau începutul lunii mai 2013 vom pleca într-un nou turneu. Despre noul album... avem două piese, poate patru sau cine stie. Nici noi nu știm exact pentru că nu suntem încă în universul Fleetwood Mac. Momentan suntem încă în discuții".

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac 2009 - John McVie, Mick Fleetwood, Stevie Nicks, Lindsey Buckingham

Fleetwood Mac, alături de Roling Stones, sunt două din numele vehiculate că vor concerta la ediția de anul viitor a celebrului festival Glastonbury din Marea Britanie. Organizatorul evenimentului, Emily Eavis, a declarat că nu a purtat nicio discuție cu trupele amintite insă i-ar face plăcere ca ele să participe la festival.

Pentru cei interesați sa ajungă la Glastonbury avem o veste tristă. Biletele s-au vândut în totalitate, la doar o oră și patruzeci de minute după ce au fost puse în vânzare. Este vorba despre aproape 140.000 de bilete, acestea urmând să ofere celor prezenți acces la cinci zile de festival între 26 și 30 iunie 2013.

Ultimul album de studio Fleetwood Mac poartă numele Say You Will și a fost lansat în luna aprilie 2003 pentru ca în luna iulie acesta să primească discul de aur, din partea Recording Industry Association Of America (RIAA), pentru vânzări de peste 500.000 de unitati doar pe teritoriul american.

Comentează

Trending