Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Femei frumoase și curse de mașini în nou clip ZZ Top, I Gotsta Get Paid - VIDEOCLIP

ZZ Top a lansat de curand videoclipul I Gotsta Get Paid care poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul La Futura aparut in luna septembrie.
ZZ Top

ZZ Top

După 9 ani de pauză, ZZ Top a lansat pe 10 septembrie un nou material discografic intitulat La Futura. Discul conține 10 piese și este produs de Billy Gibbons în colaborare cu Rick Rubin (Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers,  Metallica, AC/DC, System of a Down, Linkin Park) care a reușit sa surprindă esența și sound-ul care a consacrat formația.

Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa I Gotsta Get Paid și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

ZZ Top

ZZ Top (Foto: www.facebook.com)

Succesorul albumului Mescalero (2003) a fost înregistrat în studiourile Foam Box Recordings din Houston și în Shangri La Studios din Malibu. Despre noul produs Gibbons a declarat:

„Ne-am gândit foarte mult la cum trebuie să fie acest album. Am vrut să amintim sinceritatea anilor timpurii, dar nu am vrut să întoarcem spatele tehnologiei contemporane. Rezultatul contopirii trecutului cu prezentului este desigur La Futura”.

ZZ Top - I Gotsta Get Paid

ZZ Top - La Futura

ZZ Top - La Futura

Tracklist La Futura

  1. I Gotsta Get Paid
  2. Chartreuse
  3. Consumption
  4. Over You
  5. Heartache in Blue
  6. I Don't Wanna Lose, Lose, You
  7. Flyin' High
  8. It's Too Easy Mañana
  9. Big Shiny Nine
  10. Have a Little Mercy

Citește mai multe despre Billy GibbonsZZ TOP
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf a lansat piesa Dacă noi ne iubim - AUDIO

Invitați la Deșteptarea de la Europa Fm, membrii trupei Holograf au lansat o nouă piesă de pe albumul Love Affair....

Închide