Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Femei frumoase și curse de mașini în nou clip ZZ Top, I Gotsta Get Paid - VIDEOCLIP

ZZ Top a lansat de curand videoclipul I Gotsta Get Paid care poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul La Futura aparut in luna septembrie.

Publicat

pe

ZZ Top
ZZ Top │ FOTO: www.facebook.com

După 9 ani de pauză, ZZ Top a lansat pe 10 septembrie un nou material discografic intitulat La Futura. Discul conține 10 piese și este produs de Billy Gibbons în colaborare cu Rick Rubin (Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers,  Metallica, AC/DC, System of a Down, Linkin Park) care a reușit sa surprindă esența și sound-ul care a consacrat formația.

Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa I Gotsta Get Paid și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

ZZ Top

ZZ Top │ FOTO: www.facebook.com

Succesorul albumului Mescalero (2003) a fost înregistrat în studiourile Foam Box Recordings din Houston și în Shangri La Studios din Malibu. Despre noul produs Gibbons a declarat:

„Ne-am gândit foarte mult la cum trebuie să fie acest album. Am vrut să amintim sinceritatea anilor timpurii, dar nu am vrut să întoarcem spatele tehnologiei contemporane. Rezultatul contopirii trecutului cu prezentului este desigur La Futura”.

ZZ Top - I Gotsta Get Paid

ZZ Top - La Futura

ZZ Top - La Futura

Tracklist La Futura

  1. I Gotsta Get Paid
  2. Chartreuse
  3. Consumption
  4. Over You
  5. Heartache in Blue
  6. I Don't Wanna Lose, Lose, You
  7. Flyin' High
  8. It's Too Easy Mañana
  9. Big Shiny Nine
  10. Have a Little Mercy
Comentează

Trending