Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Extraordinary people la Vocea României: Tibi Scobiola - VIDEO

A vrut să transmită un mesaj și a venit la Vocea României. Tibi Scobiola a întors aseară toate scaunele antrenorilor cântând piesa Ordinary People.
Tibi Scobiola

Tibi Scobiola

Urmărește-ne pe

A vrut să transmită un mesaj și a venit la Vocea României. Tibi Scobiola a întors aseară toate scaunele antrenorilor cântând piesa Ordinary People.

Tibi Scobiola

Tibi Scobiola (Foto: www.facebook.com)

Tibi Scobiola cântă de 11 ani în fața publicului, construindu-și o carieră ce nu s-a rezumat doar la partea de interpretare, ci a mers mai departe, completând tabloul valențelor prin compoziție și producție. În 2007 a format trupa TSB, ce a colaborat cu televiziuni precum Atena 1 sau Antena 2. Tot în 2007 a participat la Eurovision cu piesa ”Nu pot să uit”, ajungând în finala etapei naționale.

La Vocea României a cântat Ordinary People, reușind să întoarcă toate scaunele. Piesa nu a fost aleasă întâmplător, Tibi dorind să readucă în atenția publicului simplitatea noastră, a oamenilor, ce ne supunem rutinii și problemelor vieții indiferent cine am fi. După ascultarea pledoariei fiecărui antrenor, Smiley a fost cel ales pentru a-l pregăti pentru următoarele etape ale competiției.

Tibi Scobiola - Ordinary people (Vocea României)

Citește mai multe despre Tibi Scobiola
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Asculta Silent Night în varianta Rod Stewart - AUDIO

Rod Stewart va lansa pe 30 octombrie un album special de Crăciun intitulat Merry Christmas, Baby. Primul single de promovare,...

Închide