Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Eric Martin cântă cu Vunk la Sala Polivalentă - MESAJ VIDEO

Solistul trupei Mr. Big, Eric Martin este invitat special la concertul Vunk de la Sala Polivalentă de pe 14 noiembrie. Artistul a postat un mesaj video în care anunță fanii români că este fericit să revină în București.
Eric Martin

Eric Martin

Urmărește-ne pe

Solistul trupei Mr. Big, Eric Martin este invitat special la concertul Vunk de la Sala Polivalentă de pe 14 noiembrie. Artistul a postat un mesaj video (vezi mai jos), în care anunță cu entuziasm fanii români că vine din nou la București.

Eric Martin

Eric Martin (Foto: www.zimbio.com)

Vunk promite un show de mari proporții cu scenografie spectaculoasă, momente inedited și invitați speciali. Unul dintre aceștia este Eric Martin, care va cânta împreună cu trupa o piesă.

Martin este considerat unul dintre cei mai buni soliști ai tuturor timpurilor și revine în România cu un concept inedit. Imediat după apariția la concertul Vunk, artistul va susține un recital solo acustic de 60 de minute în True Club (str. Franceza nr. 52). Spectacolul va fi urmat de afterparty-ul concertului Vunk.

Prețul biletelor pentru recitalul lui Eric Martin și Afterparty-ul „VUNK la Polivalentă” este de 25 ron în rețeaua MyTicket/Diverta și de 30 ron la locație, în seara evenimentului. Posesorii de bilete „Fan Zone" au accesul gratuit.

Eric Martin transmite un mesaj fanilor români

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Eric MartinVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Două zile până la concertul Steve Vai de la București - PROGRAM

Mai sunt 2 zile pana la concertul Steve Vai de la Sala Palatului din Bucuresti. Accesul publicului se va face...

Închide