Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Duncan Patterson (ex-Anathema) a lansat un nou clip, False Light - VIDEOCLIP

Alternative 4, proiectul muzical al lui Duncan Patterson (ex-Anathema) a lansat un nou videoclip, False Light, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul de debut lansat in 2011.
Alternative 4

Alternative 4

Cunoscut pentru activitatea sa alături de Anathema, pe care a părăsit-o în 1998, Duncan Patterson a înființat o nouă trupă intitulată Alternative 4. Albumul de debut, The Brink, a fost lansat la sfârșitul anului 2011 iar recent a fost lansat un nou videoclip, False Light, pe care îl puteți urmări mai jos.

Alternative 4

Alternative 4 (Foto: www.facebook.com)

Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Avantgarde Music/Prophecy Productions și a fost înregistrat alături de Mark Kelson (The Eternal) și percuționistul argentinian Mauro Frison. Numele trupei este luat după albumul omonim al trupei Anathema, lansat în 1998, pe care Duncan a compus majoritatea pieselor.

Albumul este o nouă reprezentare (inovativa) a ideilor lui Duncan, de data aceasta într-un mod mult mai introvertit, mai întunecat și introspectiv. The Brink (reprise), ultima piesă de pe album, este o călătorie cathartica virtuala între viață și moarte, între realitate și ficțiune, între conștient și subconștient. Cele 14 minute muzicale te afunda intr-un univers apăsător iar celelalte piese sunt dominate de o aură emoțională fascinantă, unică și originală.

Alternative 4 - False Light

Tracklist The Brink

1. The Brink
2. False Light
3. Alternate
4. Underlooked
5. Still Waters
6. The Dumbing Down
i. The Travesty Waltz
ii. Steakknife's Theme
iii. Silent Approval
7. Automata
8. Autonoma
9. The Brink (reprise)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yoon a lansat single-ul Boundaries - AUDIO

Yoon este duo-ul autohton format în 2009 din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Trupa a cântat Boundaries pentru prima dată...

Închide