Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Duffy și-a salvat animalele din incendiul izbucnit în apartamentul său

Duffy a fost surprinsă de un incendiu ce a izbucnit în penthouse-ul său de 12 milioane de lire sterline. Artista a părăsit rapid apartamentul dar nu fără animalele sale de companie, 2 pisici și 1 câine.

Publicat

pe

Duffy
Duffy │ FOTO: www.facebook.com

Duffy a fost surprinsă de un incendiu ce a izbucnit în penthouse-ul său de 12 milioane de lire sterline. Artista a părăsit rapid apartamentul dar nu fără animalele sale de companie, 2 pisici și 1 câine. Aceasta nici a stat să se gândească la obiectele de valoare din casă.

Duffy

Duffy │ FOTO: www.facebook.com

Focul a fost extrem de puternic și s-a extins la peste 20 de apartamente vecine, iar mai bine de 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările preț de 6 ore. Autoritățile au deschis o investigație pentru a stabili cauza incendiului. Din fericire flăcările nu au făcut victime umane.

Nu se știe în ce stadiu se află apartamentul artistei și ce s-a putut salva din el. Cert este că Duffy a fost foarte fericită că și-a salvat animalele de companie. Potrivit Evening Standard, vecinii care au fost martori la incident au declarat că artista era șocată de întâmplare. De asemenea, aceasta a fost extrem de îngrijorată când una dintre pisici a fugit. Din fericire, pisica a fost găsită de un prieten, iar Duffy a putut să plece spre o altă proprietate.

În ultima perioadă artista a avut parte numai de neplăceri. Ultimul album lansat, Endlessly a înregistrat vânzări slabe, casa sa de discuri a anunțat că aceasta va lua o pauză extinsă, iar în mai 2011 s-a despărțit de iubitul său Mike Phillips, după aproximativ 1 an și 6 luni de relație.

Dar se pare că aceasta nu renunță ușor. Zvonurile spun că Duffy lucreză la un nou material, fiind hotărâtă să revină în topurile muzicale.

Comentează

Trending