Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Duffy și-a salvat animalele din incendiul izbucnit în apartamentul său

Duffy a fost surprinsă de un incendiu ce a izbucnit în penthouse-ul său de 12 milioane de lire sterline. Artista a părăsit rapid apartamentul dar nu fără animalele sale de companie, 2 pisici și 1 câine.
Duffy

Duffy

Duffy a fost surprinsă de un incendiu ce a izbucnit în penthouse-ul său de 12 milioane de lire sterline. Artista a părăsit rapid apartamentul dar nu fără animalele sale de companie, 2 pisici și 1 câine. Aceasta nici a stat să se gândească la obiectele de valoare din casă.

Duffy

Duffy (Foto: www.facebook.com)

Focul a fost extrem de puternic și s-a extins la peste 20 de apartamente vecine, iar mai bine de 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările preț de 6 ore. Autoritățile au deschis o investigație pentru a stabili cauza incendiului. Din fericire flăcările nu au făcut victime umane.

Nu se știe în ce stadiu se află apartamentul artistei și ce s-a putut salva din el. Cert este că Duffy a fost foarte fericită că și-a salvat animalele de companie. Potrivit Evening Standard, vecinii care au fost martori la incident au declarat că artista era șocată de întâmplare. De asemenea, aceasta a fost extrem de îngrijorată când una dintre pisici a fugit. Din fericire, pisica a fost găsită de un prieten, iar Duffy a putut să plece spre o altă proprietate.

În ultima perioadă artista a avut parte numai de neplăceri. Ultimul album lansat, Endlessly a înregistrat vânzări slabe, casa sa de discuri a anunțat că aceasta va lua o pauză extinsă, iar în mai 2011 s-a despărțit de iubitul său Mike Phillips, după aproximativ 1 an și 6 luni de relație.

Dar se pare că aceasta nu renunță ușor. Zvonurile spun că Duffy lucreză la un nou material, fiind hotărâtă să revină în topurile muzicale.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Bonnie Tyler la București - UPDATE BILETE

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România după mult timp. Aceasta va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din...

Închide