Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Două zile până la concertul Steve Vai de la București - PROGRAM

Mai sunt 2 zile pana la concertul Steve Vai de la Sala Palatului din Bucuresti. Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00 iar la ora 20:00 Beverly McClellan isi va incepe receitalul urmat de o scurta pauza.

Publicat

pe

Steve Vai
Steve Vai

Mai sunt două zile până la concertul unuia dintre cei mai mai talentați chitaristi ai lumii, Steve Vai, care pe 1 noiembrie va încânta fanii prezenți la Sala Palatului din București cu un show excepțional. În deschidere ca cânta Beverly McClellan, finalistă a concursului The Voice - editia americană.

Steve Vai

Steve Vai

Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00 iar la ora 20:00 Beverly McClellan își va începe recitalul urmat de o scurtă pauză. Steve Vai își va promova cel mai recent album, The Story of Light, în cadrul unui concert deosebit din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din repertoriul sau ca Building the Church, Gravity Storm, For the Love of God sau Racing the World.

Biletele se găsesc în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, urmând ca în seara concertului, acestea să poată fi achiziționate doar de la Casa de Bilete a Salii Palatului.

Cu o carieră de aproape trei decenii, peste 60 de materiale discografice lansate și nu mai puțin de 15 milioane de copii vândute în întreaga lume, Steve Vai este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Demonstrându-și înca din copilărie talentul în mânuirea chitarei, Steve a reușit de-a lungul timpului să revoluționeze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artiști care au folosit chitara cu șapte corzi, punându-și totodata semnătura și pe seria de modele JEM, concepute alături de brand-ul japonez Ibanez.

Răsplătit cu trei premii Grammy și nenumarate alte trofee ale industriei de profil, Steve Vai rămâne în continuare unul dintre cei mai apreciați chitariști contemporani, show-urile sale fiind adevărate demonstrații de tehnică și virtuozitate muzicală.

Comentează

Trending