Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

direcția 5 lansează 2 clipuri - FOTO MAKING OF

Trupa direcția 5 muncește din greu și pregătește nu 1 ci 2 videoclipuri pe care le va lansa în zile consecutive. Acestea au fost realizate pentru piesele Ce mai faci și Hoinar, iar pe InfoMusic puteți vedea fotografii din timpul filmărilor.
direcția 5 - making of: Ce mai faci și Hoinar

direcția 5 - making of: Ce mai faci și Hoinar

Trupa direcția 5 muncește din greu și pregătește nu 1 ci 2 videoclipuri pe care le va lansa în zile consecutive. Acestea au fost realizate pentru piesele Ce mai faci și Hoinar, iar în galeria de mai jos găsiți imagini de la filmări.

direcția 5 - making of: Ce mai faci și Hoinar

direcția 5 - making of: Ce mai faci și Hoinar

De regia și scenariul ambelor videoclipuri s-a ocupat echipa de producție internă a casei de discuri Cat Music,  iar locația aleasă a fost stațiunea Mamaia. Scenele au fost filmate pe velier, pe acoperișul unu hotel și din elicopter, clipurile purtând amprenta inconfundabilă a trupei direcția 5.

Making of direcția 5: Ce mai faci și Hoinar

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

“Ambele videoclipuri vor fi lansate luna aceasta. Ce mai faci va fi primul lansat, la începutul lunii. Hoinar este un videoclip-surpriză pe care îl vom lansa la concertul nostru de pe 30 octombrie, de la Sala Palatului”, a dezvăluit Marian Ionescu, solistul formației.

Fanii direcția 5 sunt invitați pe 30 octombrie la Sala Palatului la concertul de lansare a noului album intitulat Electric Love Story. Pentru a înțelege conceptul materialului trebuie ascultate toate cele 12 piese întrucât acestea sunt legate între ele și descriu o poveste de dragoste.

În plus, InfoMusic pune la bătaie 4 invitații duble la concertul direcția 5, despre care aflați mai multe în pagina de concurs.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Senzualitate, umor și culoare în Christina Aguilera, Your Body - VIDEOCLIP

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip extrem de colorat și comic în același timp. Acesta a fost realizat pentru...

Închide