Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Direcția 5 a lansat clipul piesei Ce mai faci - VIDEOCLIP

Direcția 5 a lansat o nouă piesă, intitulată Ce mai faci. Single-ul este extras de pe albumul Electric Love Story, material ce va fi disponibil unei prime audiții live în cadrul concertului de pe 30 octombrie, la Sala Palatului.
Directia 5 - Ce mai faci

Directia 5 - Ce mai faci

Direcția 5 a lansat o nouă piesă, intitulată Ce mai faci. Single-ul  este extras de pe albumul Electric Love Story, material ce va fi disponibil unei prime audiții live în cadrul concertului de pe 30 octombrie, de la Sala Palatului.

Directia 5 - Ce mai faci

Directia 5 - Ce mai faci

Ce mai faci este o piesă ce transmite o sensibilitate aparte, o emoție completată, de altfel, și prin videoclipul melodiei.  Regizat de echipa de producție a Cat Music, clipul surprinde momentul în care doi foști iubiți se reîntâlnesc și își rostesc acel simplu “ce mai faci”, urmat de momente de tăcere, amintiri emoționante și, de ce nu, posibilitatea continuării unei povești de dragoste întrerupte prematur.

Direcția 5 - Ce mai faci

Biletele pentru concertul Electric Love Story, de pe 30 octombrie, s-au pus deja în vânzare. Acestea pot fi achiziționate de pe infomusic.ro sau direct de la Sala Palatului.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blur și Muse, pe lista câștigătorilor The Q Awards 2012

The Q Awards 2012 și-a anunțat în această după-amiază câștigătorii. Blur și Muse au ocupat primele poziții pe podium la...

Închide