Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Direcția 5 a lansat clipul piesei Ce mai faci - VIDEOCLIP

Direcția 5 a lansat o nouă piesă, intitulată Ce mai faci. Single-ul este extras de pe albumul Electric Love Story, material ce va fi disponibil unei prime audiții live în cadrul concertului de pe 30 octombrie, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Directia 5 - Ce mai faci
Directia 5 - Ce mai faci

Direcția 5 a lansat o nouă piesă, intitulată Ce mai faci. Single-ul  este extras de pe albumul Electric Love Story, material ce va fi disponibil unei prime audiții live în cadrul concertului de pe 30 octombrie, de la Sala Palatului.

Directia 5 - Ce mai faci

Directia 5 - Ce mai faci

Ce mai faci este o piesă ce transmite o sensibilitate aparte, o emoție completată, de altfel, și prin videoclipul melodiei.  Regizat de echipa de producție a Cat Music, clipul surprinde momentul în care doi foști iubiți se reîntâlnesc și își rostesc acel simplu “ce mai faci”, urmat de momente de tăcere, amintiri emoționante și, de ce nu, posibilitatea continuării unei povești de dragoste întrerupte prematur.

Direcția 5 - Ce mai faci

Biletele pentru concertul Electric Love Story, de pe 30 octombrie, s-au pus deja în vânzare. Acestea pot fi achiziționate de pe infomusic.ro sau direct de la Sala Palatului.

Comentează

Trending