Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Depeche Mode a făcut publică o nouă piesă, Angel Of Love - VIDEO

Depeche Mode a făcut publică piesa prezentată ieri în cadrul conferinței de la Paris. Deși nu se cunosc foarte multe informatii despre noua piesă, există posibilitatea ca acesta să fie primul single extras de pe următorul album.
Depeche Mode

Depeche Mode

Prezentată și în cadrul conferinței de presă de la Paris, single-ul Angel Of Love al trupei Depeche Mode a fost postat recent pe canalul de youtube oficial al formației. Piesa poate fi ascultată mai jos, drept indiciu de nou sound al trupei pentru toți cei care vor merge la proaspătul anunțat concert din București.

Depeche Mode

Depeche Mode (Foto: www.facebook.com)

Întrebările adresate membrilor Depeche Mode  la conferința de ieri s-au referit, în mai multe rânduri, la detalii privind următorul album, precum și la primul single ce va fi extras de pe noul material. Singura certitudine dezvăluită a fost, însă, finalizarea înregistrărilor pentru cel de-al treisprezecelea material discografic al formației și continuarea colaborării cu Anton Corbijn pe partea vizuală și cu Daniel Miller pe cea de producție.

Pentru Angel Of Love membrii DM au lucrat, însă, cu un producător diferit de cel anunțat, respectiv Garen Barsegian, director de producție fiind Timothy Saccenti. Deși nu se cunosc mai multe informatii despre acest nou material, piesa a fost făcută disponibilă pe internet de către membrii trupei, lucru ce ne indică faptul că ar putea fi un prim single de pe următorul album.

Depeche Mode - Angel of Love

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat un nou single, Rock & Roll Love Affair - VIDEO

Prince a fost invitat pe 23 octombrie la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, difuzată de ABC-TV, unde a interpretat noul single...

Închide