Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

De la Eurovision și Divertis la Vocea României: Dalma Kovacs - VIDEO

Dalma Kovacs cântă din 2001. De la Vocea României și-a propus obținerea recunoașterii muzicale și a interpretat piesa A night like this, a cântăreței de jazz Caro Emerald. Prestația Dalmei poate fi urmărită pe infomusic.ro.
Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs cântă din 2001. La Vocea României a venit cu speranța de a se face auzită unui public mai larg și a reușit să impresioneze audiența cântând piesa A night like this, din repertoriul Caro Emerald. Prestația care a întors cele patru scaune ale antrenorilor poate fi urmărită mai jos.

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs a devenit cunoscută în urma câștigării concursului Faimoșii, din vara anului 2007.  A urmat apoi proiectul Divertis și primul single, Love Was Never Her Friend, ce i-a adus un loc 6 în finala selecției naționale pentru ediția Eurovision 2009. În 2010 a participat din nou la Eurovision, ocupând locul 11 în clasament.

La Vocea României, Dalma a cântat piesa A night like this și a reușit să întoarcă toate scaunele. Conform spuselor antrenorilor, ce au avut ocazia să o asculte și în primii ei ani de muzică, s-a simțit o reală îmbunătățire în interpretarea melodiei alese.
Dalma Kovacs va înainta în concurs în echipa lui Horia Brenciu. Prestația de la Vocea României poate fi urmărită mai jos.

Dalma Kovacs - A Night Like This

Citește mai multe despre Dalma Kovacs
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mumford and Sons lansează DVD-ul Road To Red Rock - TRAILER

Trupa Mumford and Sons a anunțat că va lansa un DVD cu show-ul susținut la Amfiteatrul Red Rocks, în luna...

Închide