Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

De la Eurovision și Divertis la Vocea României: Dalma Kovacs - VIDEO

Dalma Kovacs cântă din 2001. De la Vocea României și-a propus obținerea recunoașterii muzicale și a interpretat piesa A night like this, a cântăreței de jazz Caro Emerald. Prestația Dalmei poate fi urmărită pe infomusic.ro.

Publicat

pe

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei
Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs cântă din 2001. La Vocea României a venit cu speranța de a se face auzită unui public mai larg și a reușit să impresioneze audiența cântând piesa A night like this, din repertoriul Caro Emerald. Prestația care a întors cele patru scaune ale antrenorilor poate fi urmărită mai jos.

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs la Vocea Romaniei

Dalma Kovacs a devenit cunoscută în urma câștigării concursului Faimoșii, din vara anului 2007.  A urmat apoi proiectul Divertis și primul single, Love Was Never Her Friend, ce i-a adus un loc 6 în finala selecției naționale pentru ediția Eurovision 2009. În 2010 a participat din nou la Eurovision, ocupând locul 11 în clasament.

La Vocea României, Dalma a cântat piesa A night like this și a reușit să întoarcă toate scaunele. Conform spuselor antrenorilor, ce au avut ocazia să o asculte și în primii ei ani de muzică, s-a simțit o reală îmbunătățire în interpretarea melodiei alese.
Dalma Kovacs va înainta în concurs în echipa lui Horia Brenciu. Prestația de la Vocea României poate fi urmărită mai jos.

Dalma Kovacs - A Night Like This

3 comentarii

Trending