Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Dans contemporan în noul clip Pink – Try - VIDEOCLIP

În clipul noului single Try, Pink interpretează o coregrafie de dans contemporan impresionantă. Artista surprinde prin putere, expresivitate și echilibru.
Pink - Try Video

Secvență clip Pink - Try

Pink ne surprinde cu un videoclip nou în care interpretează o coregrafie de dans contemporan. Realizat pentru piesa Try, clipul este atât de reușit încât nu te poți sătura să-l vezi doar o dată.

Pink - Try Video

Secvență clip Pink - Try

Știam că artista este o bună dansatoare, care ne-a obișnuit cu acrobații în timpul concertelor, dar în videoclipul de mai jos aceasta este cu adevărat extraordinară. Aflată într-un apartament în lucru, Pink și iubitul său se ceartă, plâng, râd, se împacă și se iubesc. Toate aceste stări, sentimente și situații sunt exprimate prin dans contemporan. Coregrafia este extreme de dificilă și prezintă combinații de elemente foarte inovative.

Dansul contemporan, mai ales în pereche, este un dans în care trebuie să-ți cunoști foarte bine corpul și să-l explorezi mereu. Acesta exprimă trăiri și sentimente foarte puternice, uneori violente, cum este în cazul lui Pink. Balans, echilibru și încredere sunt câteva elemente care o ajută pe artistă să realizeze niște mișcări uimitoare împreună cu partenerul său.

Try este al 2-lea single extras de pe noul album The Truth About Love. Balada pop-rock, lansată pe 6 septembrie, a fost compusă de Ben West și Michael Busbee.

Pink - Try

Citește mai multe despre Pink
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul The Cranberries - informații de acces, program, setlist și schema sălii

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de...

Închide