Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dan Bittman s-a operat – Holograf a amânat concertele din octombrie

După numeroase zvonuri apărute în presă, trupa Holograf a confirmat astăzi că solistul Dan Bittman s-a operat la Viena. În consecință concertele de pe 22 și 23 octombrie de la Sala Palatului din București au fost amânate pentru începutul anului viitor.

Publicat

pe

Trupa Holograf - 2012
Trupa Holograf - 2012

După numeroase zvonuri apărute în presă, trupa Holograf a confirmat astăzi că solistul Dan Bittman s-a operat la Viena. În consecință concertele de pe 22 și 23 octombrie de la Sala Palatului din București au fost amânate pentru începutul anului viitor. Persoanele care au achiziționat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele. În caz contrar, banii pot fi recuperați de la punctele de vânzare până pe 30 noiembrie. Vezi informații despre noile date în pagina concertelor Holograf din agenda InfoMusic.

Trupa Holograf - 2012

Trupa Holograf - 2012

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfășura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single, extras de pe albumul “Love Affair”.

Le mulțumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susținere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna.” a declarat solistul Dan Bittman.

Edi Petroșel și Mugurel Vrabete au fost prezenți la emisiunea Deșteptarea, moderată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu și au declarat că artistul se află în afara oricărui pericol, dar are nevoie timp pentru recuperare. Deși cei de la Holograf nu au dezvăluit multe despre intervenția chirurgicală, au susținut că nu a fost nimic grav.

„Vrem să vă spunem că marea problema a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte. Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului”, precizat membrii formației.

Holograf

Holograf │ FOTO: www.facebook.com

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Holograf la filmarile clipului Cat de departe
Concerte luni, 25 februarie 2013

ANULAT - Holograf

Loc
Sala Palatului
2 comentarii

Trending