Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Dan Bittman s-a operat – Holograf a amânat concertele din octombrie

După numeroase zvonuri apărute în presă, trupa Holograf a confirmat astăzi că solistul Dan Bittman s-a operat la Viena. În consecință concertele de pe 22 și 23 octombrie de la Sala Palatului din București au fost amânate pentru începutul anului viitor.
Trupa Holograf - 2012

Trupa Holograf - 2012

După numeroase zvonuri apărute în presă, trupa Holograf a confirmat astăzi că solistul Dan Bittman s-a operat la Viena. În consecință concertele de pe 22 și 23 octombrie de la Sala Palatului din București au fost amânate pentru începutul anului viitor. Persoanele care au achiziționat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele. În caz contrar, banii pot fi recuperați de la punctele de vânzare până pe 30 noiembrie. Vezi informații despre noile date în pagina concertelor Holograf din agenda InfoMusic.

Trupa Holograf - 2012

Trupa Holograf - 2012

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfășura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single, extras de pe albumul “Love Affair”.

Le mulțumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susținere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna.” a declarat solistul Dan Bittman.

Edi Petroșel și Mugurel Vrabete au fost prezenți la emisiunea Deșteptarea, moderată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu și au declarat că artistul se află în afara oricărui pericol, dar are nevoie timp pentru recuperare. Deși cei de la Holograf nu au dezvăluit multe despre intervenția chirurgicală, au susținut că nu a fost nimic grav.

„Vrem să vă spunem că marea problema a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte. Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului”, precizat membrii formației.

Holograf

Holograf (Foto: www.facebook.com)

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rasmus a lansat un clip misterios, Mysteria - VIDEOCLIP

Formatia finlandeză The Rasmus a lansat videoclipul piesei Mysteria care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Piesa este extrasa...

Închide