Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Crăciunul vine în octombrie cu CeeLo Green și noul single Run Rudolph Run - VIDEOCLIP

Cine a spus că pentru a simți magia sărbătorilor e nevoie ca, în prealabil, să fi venit sărbătorile? Urmăriți un nou videoclip marca CeeLo Green, unde Crăciunul nu ține cont de calendar, ci mai degrabă de spiritul acestei sărbători, în viziunea artistului.

Publicat

pe

CeeLo Green
CeeLo Green │ FOTO: www.facebook.com

CeeLo Green a lansat un nou videoclip pentru single-ul Run Rudolph Run. Piesa este inclusă pe albumul 'CeeLo's Magic Moment', ce va fi disponibil începând cu 30 octombrie, anul acesta.

CeeLo Green

CeeLo Green │ FOTO: www.facebook.com

Cine a spus că pentru a simți magia sărbătorilor e nevoie ca, în prealabil, să fi venit sărbătorile? Juratul emisiunii The Voice USA  oferă spre vizionare fanilor un  nou videoclip marca CeeLo Green, în care Crăciunul nu prea ține cont de nicio dată din calendar. Run Rudolph Run se încadrează perfect în umorul specific al artistului, clipul punând în lumină viziunea sa asupra sărbătorilor de iarnă. Mai exact ,”spiridușii moșului” sunt femei frumoase îmbracate sumar ce petrec fie în mașină, fie la bar, fie pe stradă. Lăsăm, însă, videoclipul să vorbească de la sine.

Run Rudolph Run - CeeLo Green (Official Audio Visualizer)

Noul album 'CeeLo's Magic Moment' este cel de-al patrulea material solo al artistului și primul său album cu piese de Crăciun. Pentru single-ul „Baby, It's Cold Outside„ CeeLo a colaborat cu un al jurat al emisiunii The Voice, Cristina Aguilera, printre artiștii care au adus o contribuție albumului numărându-se și Rod Stewart sau personajele Disney, The Muppets.

Tracklist CeeLo's Magic Moment

CeeLo's Magic Moment

CeeLo's Magic Moment │ FOTO: www.facebook.com

1. What Christmas Means To Me
2. Baby, It's Cold Outside (feat. Christina Aguilera)
3. This Christmas
4. The Christmas Song
5. White Christmas
6. All I Need Is Love (Disney's The Muppets)
7. You're A Mean One, Mr. Grinch (feat. Straight No Chaser)
8. Please Come Home For Christmas
9. Run Rudolph Run
10. All I Want For Christmas
11. Mary, Did You Know?
12. River
13. Merry Christmas, Baby (Rod Stewart)
14. Silent Night

Un comentariu

Trending