Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Câștigă 2 invitații duble la concertul John Mayall

Castiga 2 invitatii duble la concertul John Mayall de la Sala Palatului. Participa la noul concurs online lansat de InfoMusic.ro, hai la un super concert de blues.

Publicat

pe

John Mayall
John Mayall

John Mayall va concerta la BucurestiJohn Mayall, părintele mişcării de blues britanice va concerta la Sala Palatului pe 11 noiembrie 2012 de la ora 20.00. Interpretul, compozitorul şi multi-instrumentistul de origine britanică are în spate o carieră muzicală de peste 50 de ani ce a atins punctul culminant în anii ‘60 când a fondat trupa John Mayall & The Bluesbreakers. Invitat special la evenimentul din București va fi cântărețul de jazz român Harry Tavitian.

InfoMusic te  invită la concertul John Mayall, propunându-ți un nou concurs cu invitații. Vom premia 2 membri ai clubului nostru care își vor re/confirma abonamentul la newsletterul cu știri din muzică. Pentru a participa trebuie să fii conectat în contul tău și să completezi formularul de mai jos. Data limită de înscriere este 7 noiembrie 2012, ora 14.00.

În desemnarea celor 2 câștigători vom apela ca de obicei la random.org, norocoșii urmând să fie publicați pe site și contactați telefonic. Ei vor primi câte o invitație dublă la concertul lui John Mayall.


Ascultă John Mayall - Sweet Honeybee

Concertul John Mayall este organizat de Fundația Phoenix.  Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro şi la următoarele preţuri:

  • Categoria 1: 300 lei
  • Categoria 2: 250 lei
  • Categoria 3: 200 lei
  • Categoria 4: 150 lei
  • Categoria 5: 100 lei
  • Categoria 6: 75 lei

Trending