Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concertul The Cranberries - informații de acces, program, setlist și schema sălii

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de Events va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, fiind deschis de The Mono Jacks, trupă care va urca pe scenă la ora 20.00.
The Cranberries

The Cranberries

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de Events va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, fiind deschis de The Mono Jacks, trupă care va urca pe scenă la ora 20.00.

The Cranberries

The Cranberries

Potrivit organizatorilor, scena din Pavilionul Central al Romexpo are 300 mp și este aproape gata la ora publicării articolului. Show-ul irlandezilor va demara la ora 21.00.  The Cranberries vor avea în setlist atât piese vechi, cât și noutăți de pe albumul Roses.

SETLIST PARȚIAL CRANBERRIES

 • „Zombie”
 • „Linger”
 • „Just My Imagination”
 • „Dreaming My Dreams”
 • „I Can’t Be With You”
 • „Free to Decide”
 • „Salvation”
 • „Dreams”
 • “Tomorrow”

Dacă biletele la etaj sunt epuizate,  doritorii mai pot cumpăra tichete de 220 lei - Parter Golden Ring și de 160 lei - Parter Silver Ring - link bilete.

Accesul la concertul The Cranberries

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 18.30 prin Bulevardul Expoziției, intrarea B, și Bulevardul Mărăști, intrarea A. Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun:

 • metrou – pâna la ora 23.00, stația Aviatorilor;
 • autobuze – până la ora 23.00, liniile 131, 331, 335, stația Piața Presei Libere;
 • după ora 23.00, linia N113, pe ruta Piața Unirii - Piața Presei Libere
Planul sălii la concertul Cranberries 2012

Planul sălii la concertul Cranberries 2012

Cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurată de Romexpo, în Parcarea B, costând 10 lei pe durata întregului spectacol. După cum se știe, locurile sunt limitate și vor fi ocupate rapid de primii veniți.

În privința accesului în sală, vă prezentăm schema alăturată - click pentru mărire. Cei cu bilete la etaj și in zona Silver Ring au acces prin poarta A1, în timp ce spectatorii din Golden Ring și persoanele cu dizabilități vor avea acces prin poarta A2.

În incinta Pavilionului Central vor fi amenajate baruri, vânzarea băuturilor și a alimentelor făcându-se exclusiv pe jetoane achizitionate cash sau cu card de la ghișeele BCR.

Este interzis accesul cu brichete, băuturi, obiecte contondente, curele și lanțuri metalice, aparate foto și camere video. Accesul cu umbrele este interzis în incinta Pavilionului Central.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The CranberriesThe Mono Jacks
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VH2 va deschide concertul Status Quo de la Sala Palatului

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului,...

Închide