Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul The Cranberries - informații de acces, program, setlist și schema sălii

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de Events va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, fiind deschis de The Mono Jacks, trupă care va urca pe scenă la ora 20.00.

Publicat

pe

The Cranberries
The Cranberries

Trupa The Cranberries va cânta joi, 11 octombrie 2012, pentru a doua oară la București. Noul concert adus tot de Events va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, fiind deschis de The Mono Jacks, trupă care va urca pe scenă la ora 20.00.

The Cranberries

The Cranberries

Potrivit organizatorilor, scena din Pavilionul Central al Romexpo are 300 mp și este aproape gata la ora publicării articolului. Show-ul irlandezilor va demara la ora 21.00.  The Cranberries vor avea în setlist atât piese vechi, cât și noutăți de pe albumul Roses.

SETLIST PARȚIAL CRANBERRIES

 • „Zombie”
 • „Linger”
 • „Just My Imagination”
 • „Dreaming My Dreams”
 • „I Can’t Be With You”
 • „Free to Decide”
 • „Salvation”
 • „Dreams”
 • “Tomorrow”

Dacă biletele la etaj sunt epuizate,  doritorii mai pot cumpăra tichete de 220 lei - Parter Golden Ring și de 160 lei - Parter Silver Ring - link bilete.

Accesul la concertul The Cranberries

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 18.30 prin Bulevardul Expoziției, intrarea B, și Bulevardul Mărăști, intrarea A. Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun:

 • metrou – pâna la ora 23.00, stația Aviatorilor;
 • autobuze – până la ora 23.00, liniile 131, 331, 335, stația Piața Presei Libere;
 • după ora 23.00, linia N113, pe ruta Piața Unirii - Piața Presei Libere
Planul sălii la concertul Cranberries 2012

Planul sălii la concertul Cranberries 2012

Cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurată de Romexpo, în Parcarea B, costând 10 lei pe durata întregului spectacol. După cum se știe, locurile sunt limitate și vor fi ocupate rapid de primii veniți.

În privința accesului în sală, vă prezentăm schema alăturată - click pentru mărire. Cei cu bilete la etaj și in zona Silver Ring au acces prin poarta A1, în timp ce spectatorii din Golden Ring și persoanele cu dizabilități vor avea acces prin poarta A2.

În incinta Pavilionului Central vor fi amenajate baruri, vânzarea băuturilor și a alimentelor făcându-se exclusiv pe jetoane achizitionate cash sau cu card de la ghișeele BCR.

Este interzis accesul cu brichete, băuturi, obiecte contondente, curele și lanțuri metalice, aparate foto și camere video. Accesul cu umbrele este interzis în incinta Pavilionului Central.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Cranberries, 11 octombrie Romexpo
Concerte joi, 11 octombrie 2012

The Cranberries

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Mono Jacks a lansat piesa "Undeva" - AUDIO

The Mono Jacks a început nou an așa cum se cuvine - cu muzică proaspătă. Trupa a lansat single-ul "Undeva", disponibil în articol.

Publicat

pe

Doru Trăscău (The Mono Jacks)
Doru Trăscău (The Mono Jacks) │ FOTO: Livia Văduva

"Undeva" este compusă de Doru Trăscău, mixată și masterizată de Dan Georgescu. Versurile piesei vorbesc despre confuzii și căutări, întrebări și răspunsuri, toate îmbrăcate în amprenta muzicală caracteristică trupei The Mono Jacks.

"<<Undeva>> este despre frământarea fiecărui om, despre căutarea unui sens. Deși nu mergem cu toții în aceeași direcție și chiar dacă avem întrebări diferite, cu toții căutăm câte ceva. Într-un fel, <<Undeva>> se leagă foarte bine de <<Aici Acum>>. Cel mai probabil așa le vom prezenta și pe album, una după cealaltă, ca două piese ce fac parte din același film", a declarat trupa The Mono Jacks.

AUDIO: The Mono Jacks - Undeva

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit - "Now In Stereo" - în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, "Ușor distorsionat", un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat nouă ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative - "Un sfert de secundă", "Infinit" și "1000 de DA", și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. "Gloria", cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Citește în continuare

Trending