Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Concertul lui ANDREA BOCELLI se mută la Romexpo la o nouă dată

Primul concert al lui Andrea Bocelli in Romania se muta la Romexpo pe data de 25 mai 2013. Vezi explicatia organizatorilor si preturile pe categorii de bilete.
Andrea Bocelli

Nerăbdarea românilor de a merge la un concert Andrea Bocelli în România s-a văzut după numărul mare de bilete deja vândute. Potrivit organizatorului Project Events, cererile de bilete le-au depășit toate așteptările, fiind nevoiți să anunțe astăzi schimbarea datei și a locației. Astfel, primul concert al lui Andrea Bocelli la noi în țară va avea loc pe data de 25 mai 2013 la Romexpo.

Toate biletele cumpărate pentru data inițială de 10 mai rămân valabile, păstrându-și de asemenea poziționarea față de scenă. Schimbarea locației este o veste bună pentru cei care doreau locuri cât mai apropiate de scenă, întrucât noua locație - Romexpo - permite o deschidere mai mare și amplasarea mai multor spectatori în imediata apropiere a scenei.

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Negocierile pentru aducerea lui Andrea Bocelli în România au durat mai mult de un an. Cel mai iubit tenor din lume va cânta la București melodiile celebre „Time to Say Goodbye”, „Vivo Per Lei” și “Nessun Dorma”.

Biletele la concertul lui Andrea Bocelli

  • Zona VIP - 1400 lei
  • Categoria I - 900 lei
  • Categoria II - 750 lei
  • Categoria III - 550 lei
  • Categoria IV - 350 lei
  • Categoria V - 250 lei
  • Zona în picioare (fără loc) - 150 lei

Biletele se gasesc în urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro și myticket.ro.

Pentru mai multe detalii tehnice și achiziția de bilete, accesați pagina concertului Andrea Bocelli din agenda InfoMusic. Vă invităm să urmăriți înregistrarea HD a interpretării live a piesei "Time To Say Goodbye" alături de Sarah Brightman.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Funeral For A Friend a lansat clipul Best Friends And Hospital Beds - VIDEO

Funeral For A Friend va lansa cel de-al 6-lea album de studio, intitulat Conduit, pe 28 ianuarie 2013. Primul single...

Închide