Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concertul Jennifer Lopez ANULAT

După mult suspans, se pare că Jennifer Lopez nu mai vine în România. Concertul pe care diva latino-pop trebuia să-l susțină pe 14 noiembrie la Romexpo se anulează. Dar speranța... Continuare »
Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012

Jennifer Lopez

După mult suspans, se pare că Jennifer Lopez nu mai vine în România. Concertul pe care diva latino-pop trebuia să-l susțină pe 14 noiembrie la Romexpo se anulează. Dar speranța moare ultima, iar organizatorii anunță că, împreună cu managementul artistei vor încerca reprogramarea show-ului pentru 2013.

Jennifer Lopez așteptată în România în septembrie 2012

Jennifer Lopez (Foto: jenniferlopez.com)

Se pare că motivul amânării este suplimentarea de ultima oră a cerințelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce privește detaliile de scenotehnica.

Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerințelor de producție ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucureștiul nu dispune în prezent de o sală care sa poată găzdui concerte de mare anvergura.

În cazul unui concert Jennifer Lopez în 2013, organizatorii anunță că acesta va fi organizat într-un spațiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susține toate cerințele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată și anunțată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete și doresc să recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziționat biletele, începâd cu data de 5 octombrie și până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks cântă în deschidere la The Cranberries

Trupa The Mono Jacks va cânta în deschidere la concertul The Cranberries de pe 11 octombrie de la Romexpo. Dolores...

Închide