Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie 2012 a fost anulat

Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie a fost amânat pentru 2013, a comunicat organizatorul Rock Events. Biletele pot fi rascumparate intre 10 si 15 octombrie.
Jaya the Cat

Jaya the Cat │ FOTO: Lars Krueger

Concertul pe care Jaya the Cat  urma să-l susțină sâmbătă seara pe 6 octombrie în Atelierul de Productie din București a fost amânat pentru 2013 din cauza unor probleme logistice legate de compania aeriană, a comunicat organizatorul Rock Events.

Biletele vândute vor fi valabile pentru o dată ce urmează a fi programată în cursul anului viitor. Cei care și-au achiziționat bilete și vor să recupereze contravaloarea lor pot apela la  punctele de vânzare inițiale în perioada 10 octombrie - 15 octombrie 2012.

Jaya the Cat

Jaya the Cat

Jaya the Cat le cere scuze fanilor și anunță că va reprograma vizita la București în 2013. Trupa se află în prezent în Saint Hilaire de Loulay, participând zilele trecute la festivalul Eclip'Son.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii primei ediții Media Music Awards - FOTO

Prima ediție a Media Music Awards și-a anunțat câștigătorii, printre care se numără Inna, Antonia, Vunk, Connec-R și Loredana. Evenimentul...

Închide