Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie 2012 a fost anulat

Concertul Jaya the Cat de pe 6 octombrie a fost amânat pentru 2013, a comunicat organizatorul Rock Events. Biletele pot fi rascumparate intre 10 si 15 octombrie.
Jaya the Cat

Jaya the Cat (foto: Lars Krueger)

Concertul pe care Jaya the Cat  urma să-l susțină sâmbătă seara pe 6 octombrie în Atelierul de Productie din București a fost amânat pentru 2013 din cauza unor probleme logistice legate de compania aeriană, a comunicat organizatorul Rock Events.

Biletele vândute vor fi valabile pentru o dată ce urmează a fi programată în cursul anului viitor. Cei care și-au achiziționat bilete și vor să recupereze contravaloarea lor pot apela la  punctele de vânzare inițiale în perioada 10 octombrie - 15 octombrie 2012.

Jaya the Cat

Jaya the Cat

Jaya the Cat le cere scuze fanilor și anunță că va reprograma vizita la București în 2013. Trupa se află în prezent în Saint Hilaire de Loulay, participând zilele trecute la festivalul Eclip'Son.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii primei ediții Media Music Awards - FOTO

Prima ediție a Media Music Awards și-a anunțat câștigătorii, printre care se numără Inna, Antonia, Vunk, Connec-R și Loredana. Evenimentul...

Închide