Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Concert Tarja Turunen la București în 2013 - BILETE

Solista Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru a sustine un concert pe 11 aprilie 2013 la Sala Palatului. Vezi preturile biletelor.
Tarja Turunen

Phoenix Entertainment va organiza concertul solistei Tarja Turunen de anul viitor. Regina metalului finlandez revine în România cu o producție grandioasă. Vestea a venit inițial de la organizatorul bulgar Loud Concert care a anunțat prin intermediul site-ului oficial că pe 11 aprilie 2013 solista Tarja Turunen (ex-Nightwish) și bateristul Mike Terrana vor susține un concert în București la Sala Palatului. Evenimentul se desfășoară sub titulatura Tarja - Beauty and the beat și face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Tarja Turunen

Tarja Turunen va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile internaționale. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă. Tarja Turunen a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Bilete la Tarja - Beauty and the beat

  • VIP  - 245 lei
  • Categoria I - 195 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 115 lei
  • Categoria IV - 90 lei

Biletele la concertul Tarja - Beauty and the beat se pot cumpăra online de pe Eventim.

În luna august Tarja și-a lansat primul DVD solo din carieră intitulat Act I : Live in Rosario. Discul a fost filmat în Teatro El Circulo din Rosario, Argentina, la sfârșitul lunii martie alături de Mike Terrana, Alexander Scholpp, Christian Kretschmar, Kevin Chown, Max Lilja, Diego Valdez, Julian Barrett și Doug Wimbish.

Ultimul concert pe care celebra solistă l-a susținut în România a fost anul acesta pe 25 ianuarie la București. Citește impresiile de la concert pe InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mike TerranaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead a lansat propria marcă de căști - FOTO

Motorhead a prezentat propria marcă de căști - Motorheadphones, cu un design conceput special pentru ascultătorii muzicii rock.

Închide