Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concert Tarja Turunen la București în 2013 - BILETE

Solista Tarja Turunen și bateristul Mike Terrana revin la București pentru a sustine un concert pe 11 aprilie 2013 la Sala Palatului. Vezi preturile biletelor.
Tarja Turunen

Phoenix Entertainment va organiza concertul solistei Tarja Turunen de anul viitor. Regina metalului finlandez revine în România cu o producție grandioasă. Vestea a venit inițial de la organizatorul bulgar Loud Concert care a anunțat prin intermediul site-ului oficial că pe 11 aprilie 2013 solista Tarja Turunen (ex-Nightwish) și bateristul Mike Terrana vor susține un concert în București la Sala Palatului. Evenimentul se desfășoară sub titulatura Tarja - Beauty and the beat și face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Tarja Turunen

Tarja Turunen va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile internaționale. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă. Tarja Turunen a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Bilete la Tarja - Beauty and the beat

  • VIP  - 245 lei
  • Categoria I - 195 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 115 lei
  • Categoria IV - 90 lei

Biletele la concertul Tarja - Beauty and the beat se pot cumpăra online de pe Eventim.

În luna august Tarja și-a lansat primul DVD solo din carieră intitulat Act I : Live in Rosario. Discul a fost filmat în Teatro El Circulo din Rosario, Argentina, la sfârșitul lunii martie alături de Mike Terrana, Alexander Scholpp, Christian Kretschmar, Kevin Chown, Max Lilja, Diego Valdez, Julian Barrett și Doug Wimbish.

Ultimul concert pe care celebra solistă l-a susținut în România a fost anul acesta pe 25 ianuarie la București. Citește impresiile de la concert pe InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mike TerranaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead a lansat propria marcă de căști - FOTO

Motorhead a prezentat propria marcă de căști - Motorheadphones, cu un design conceput special pentru ascultătorii muzicii rock.

Închide