Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concert Secret Chiefs 3 și a.P.A.t.T. în Silver Church

Trupele Secret Chiefs 3 și a.P.A.t.T vin să concerteze în clubul Silver Church pe 7 noiembrie. Intrarea în locație se face începând cu ora 21:00, iar biletele sunt disponibile în seara evenimentului, la intrarea în club, la prețul de 40 de lei.
Concert Secret Chiefs 3 și a.P.A.t.T.

Concert Secret Chiefs 3 și a.P.A.t.T.

Trupele Secret Chiefs 3 și a.P.A.t.T vin să concerteze în clubul Silver Church pe 7 noiembrie. Intrarea în locație se face începând cu ora 21:00, iar biletele sunt disponibile în seara evenimentului, la intrarea în club, la prețul de 40 de lei.

Secret Chiefs 3 este o trupă de rock instrumental formată de chitaristul și compozitorul Trey Spruance, fost membru Mr. Bungle şi Faith No More. Formația abordează numeroase stiluri de muzică, inclusiv surf rock, influențe orientale, death metal, muzică de film și muzică electronică. Tocmai din acest motiv, componența grupului nu a fost stabilă.

Trey Spruance

Trey Spruance

În anul 2007, numele Secret Chiefs 3 era deja un nume general pentru 7 trupe diferite, fiecare reprezentând un aspect diferit al intereselor muzicale şi filozofice ale lui Trey Spruance. Cele şapte trupe sunt: The Electromagnetic AzothURIshraqiyunTraditionalistsHoly Vehm,FORMS şi NT Fan.

Albumele Book of Horizons (2004) şi Satellite Supersonic vol. 1 (2010) au fost concepute ca albume de compilaţie, formaţiile amintite mai sus fiind trecute ca featuring. Toate trupele au fost menţionate pe cel puţin unul dintre albume. Unele dintre grupuri au lansat, de asemenea, ca satelit, albumele sub semnătură proprie.

Muzica Secret Chiefs 3 cât şi copertele de album şi versurile sunt dotate cu teme teologice şi filozofice influenţate de Henry Corbin, Shahab al-Din Suhrawardi, Aryeh Kaplan, Julius Evola, René Guénon, Hakim Bey/Peter Lamborn Wilson, Seraphim Rose şi mulţi alţii.

a.P.A.t.T.

a.P.A.t.T.

a.P.A.t.T. (nu se ştie încă o pronunţie exactă) este o formă de organizare experimentală foarte cunoscută pentru muzica de avangardă şi lucrări multimedia, notabile pentru filozofii compoziționale cu încărcătură inspirate din experienţe personale şi sociale. Produs finit este complex și de cele mai multe ori confuz. Acest lucru este vizibil în toate operaţiunile a.P.A.t.T. fie ele spectacole publice sau comunicate. Formația are un concept cu adevărat onteresant ce merită vazut. Alte lucrări prezentate pe scenă implică slap-stick humor, disconfortul, frustrarea și divertismentul, cu membrii formaţiei dezarmându-se în faţa audienţei prin folosirea unui dress-code alb.

Secret Chiefs 3 - Bereshit

a.P.A.t.T. - Mumbo Jumbo

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruno Mars a lansat un nou single - Locked Out of Heaven - VIDEOCLIP

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură...

Închide