Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Concert gratuit Papa Roach - VIDEO

Papa Roach a anunțat că va susține un concert pe 23 octombrie ce va fi transmis live pe YouTube Present. Este primul show al trupei după operația solistului la corzile vocale.
Papa Roach

Papa Roach

Fanii Papa Roach din întreaga lume au ocazia să vadă un concert live gratuit. Solistul trupei Jacoby Shaddix a postat un mesaj video în care anunță că pe 23 octombrie fanii vor putea urmări un concert transmis pe YouTube Presents.

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: www.facebook.com

În august, grupul a fost nevoit să-și amâne turneul Uproar întrucât Shaddix a trebuit să se opereze de noduli la corzile vocale. Din fericire acesta s-a recuperta, iar Papa Roach a vrut să organizeze ceva special pentru a marca revenirea pe scenă.

Trupa va susține un show pe 23 octombrie, ce va putea fi urmărit gratuit pe YouTube. Solistul a mai dezvăluit că vor interpreta multe piese noi și că vor răspunde pe loc la întrebările postate de fani. De asemenea, acesta a precizat că vor anunța pe Facebook un concurs pentru fanii care vor dori să fie alături de Papa Roach în studioul în care vor cânta.

Formația a lansat un album nou pe 2 octombrie, ce se bucură de succes în America. Intitulat The Coonection, materialul se poziționează pe locul 17 în Top 200 Billboard, cu peste 22.000 de exemplare vândute. Primul single extras este Still Swingin, pentru care Papa Roach a filmat un videoclip rupt parcă din filmele cu zombii (video mai jos).

Papa Roach Live pe YouTube

Papa Roach - Still Swingin

Citește mai multe despre Papa Roach
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește noul clip Billy Talent, Surprise Surprise - VIDEOCLIP

Surprise Surprise, noul clip lansat de grupul canadian Billy Talent poate fi urmarit mai jos. Melodia este extrasa de pe...

Închide