Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Bonnie Tyler la București - UPDATE BILETE

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România după mult timp. Aceasta va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai bune voci ale anilor 70 – 80 va încânta publicul cu hit-uri precum It’s Heartache, Holding Out for a Hero și Total Eclipse of the Heart.
Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România după mult timp. Aceasta va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai bune voci ale anilor 70 – 80 va încânta publicul cu hit-uri precum It’s Heartache, Holding Out for a Hero și Total Eclipse of the Heart.

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler, pe numele său real Gaynor Hopkins Sullivan s-a născut într-un orășel galez de lângă Swansea, unde muzica a reprezentat dintotdeauna o piatră de temelie a familiei sale. În perioada adolescenței, artista nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în fața oglinzii și le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestația de scenă a viitoarei artiste. Acesta s-a întors în Londra și a discutat cu producătorii și compozitorii Ronnie Scott și Steve Wolve despre vocea fantastică pe care a descoperit-o. După ascultarea demo-ului au semnat cu artista și i-au pus numele de scenă Bonnie Tyler!

În anul 1976, s-a operat de noduli la corzile vocale, iar operația a fost un succes parțial. După încă o intervenție a chirurgului, Bonnie a căpătat răgușeala în voce care i-a adus succesul.

În același an, albumul de debut al lui Bonnie, The World Starts Tonight, s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurându-i o reputație solidă și promițătoare pentru o nouă cântăreață și a intrat în topurile din toată Europa. Dar un single pentru un viitor album, It’s a Heartache, a depășit cu siguranță bariera sunetului. Piesa a ocupat poziții de top în foarte multe țări europene și, cel mai important, a aterizat pe locul 3 în Billboard Hot 100. Cântecul, unul dintre cele mai mari hit-uri ale anului 1978, a câștigat chiar și aurul în Topul American de Muzică Country.

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler

Doi ani mai târziu, cariera lui Bonnie atinge noi culmi, odată cu lansarea piesei Total Eclipse of the Heart și a intrat în manualele de muzică ca singura artistă galeză ce a ajuns pe locul 1 atât in Marea Britanie, cât și în Statele Unite. Albumul Faster Than the Speed of Night - pe care se aflau Total Eclipse…, piesa cu numele albumului și Have You Ever Seen the Rain a devenit primul album al unei soliste ce a intrat pe locul 1 în clasamentele britanice, câștigând două nominalizări la Grammy în America.

Vedeta deține numeroase premii, nominalizări Grammy, distincții și discuri de platină. Numele ei se regăsește chiar și în Guiness Book datorită meritului de a fi prima artistă care are un album ce a intrat direct pe locul întâi în clasamentul britanic! Pe parcursul carierei sale fenomenale, a avut întotdeauna grijă ca mulțimea de fani să se bucure mereu de capacitatea ei neîndoielnică de a produce hit dupa hit.

Bonnie Tyler posedă o carieră ce se întinde pe mai mult de un sfert de secol și și-a câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodată Marea Britanie!

Concertul de la București, BONNIE TYLER - Greatest Hits este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event.

Bonnie Tyler - It's A Heartache (Live la Crocus City Hall, Moscova, martie 2012)

Bilete la concertul Bonnie Tyler

Pe 9 octombrie au fost puse în vânzare biletele pentru concertul pe care Bonnie Tyler îl va susține la București pe 8 decembrie la Sala Palatului. Sunt disponibile 6 categorii de thicete, cu prețuri cuprinse între 50 și 300 de lei:

  • 300 lei: categoria VIP
  • 250 lei: categoria 1
  • 200 lei: categoria 2
  • 150 lei: categoria 3
  • 100 lei: categoria 4
  • 50 lei: categoria 5

Locații de unde se pot cumpăra bilete: magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro și MYTICKET.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bonnie Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la cea mai mare petrecere de Halloween din România - The White Rabbit and The Black Magic - s-au pus în vânzare

ROCKWELL, ȘUIE PAPARUDE, COMA, SHADOWBOX, TREMOUR și FLESH RODEO dau cea mai mare petrecere de Halloween din România - "Halloween’s...

Închide