Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Aurelian Temișan și The Funk Society

Aurelian Temișan propune fanilor un concert live pe 8 noiembrie, ce vine cu un concept original, intitulat Mă cunoști de undeva?
Aurelian Temisan 8 noiembrie Palatul Copiilor

Aurelian Temișan propune fanilor un concert live pe 8 noiembrie, ce vine cu un concept original, intitulat Mă cunoști de undeva?  

Artistul va fi acompaniat la Palatul Național al Copiilor de orchestra The Funk Society, alcătuită din 11 muzicieni profesioniști, dintre care 3 frumoase și talentate interprete de backing vocals, ce vor completa armonios regalul muzical.

Aurelian Temișan

Aurelian Temișan (Foto: www.facebook.com)

Temișan, care este jurat al emisiunii televizate Te cunosc de undeva, promite un show dinamic și interactiv. Acesta va prezenta viziunea sa de spectacol, demonstrând că încă mai are multe de spus în industria muzicală românească.

Bucureștenii vor avea parte de o seară plină de imprevizibil, unde vor face cunoștință cu un Aurelian Temișan incredibil, ce va îmbina perfect nota elegantă a unor piese legendare din repertoriul internațional și național cu umorul unui divertisment original”, a declarat organizatorul concertului, Pepino Popescu.

Spectacolul va fi urmat de un turneu național, astfel că fanii din întreaga țară vor putea vedea show-ul.

Bilete concert Aurelian Temișan

Biletele sunt disponibile în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoară nr. 18, Arte Internațional - Librăria Eminescu, EuroGSM - București Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrală lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - București Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM - București Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92) și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Cult lansează albumul Weapon of Choice - AUDIO

The Cult va lansa pe 16 noiembrie un album, intitulat Weapon of Choice , ce contine piese din in timpul...

Închide