Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Colbie Caillat lansează albumul Christmas In The Sand - AUDIO

Colbie Caillat inaugurează Crăciunul în nisip. Cu un prim album sezonier, artista aduce în prim-plan ”căldura sărbătorilor de iarnă” , data lansării fiind anunțată pentru 23 octombrie.
Colbie Caillat

Colbie Caillat

Colbie Caillat inaugurează Crăciunul în nisip. Cu un prim album sezonier, artista aduce în prim-plan ”căldura  sărbătorilor de iarnă” , data lansării fiind anunțată pentru 23 octombrie.

Colbie Caillat

Colbie Caillat (Foto: www.facebook.com)

Colbie Caillat a gândit acest album ca o dedicație pentru toți cei care nu serbează un Crăciun standard, cu ger și zăpadă. Oamenii se pot bucura de sărbătorile de iarnă și fără aceste elemente, iar piesele incluse pe albumul Christmas In The Sand își propun să îi facă pe cei care le ascultă să se identifice cu această perspectivă a unui Crăciun atipic.

În realizarea albumului, Colbie a colaborat cu mai mulți artiști. Piesa "Everyday is Christmas" a fost compusă împreună cu Jason Reeves și Kara DioGuardi, iar pentru "Mistletoe" a lucrat cu Stacy Blue și Mikal Blue. Pentru a intra deja în atmosfera unui Crăciun în nisip, vă invităm să acultați single-ul ”Merry Christmas Baby”, cântată în duet cu Brad Paisley.

Merry Christmas Baby - Colbie Caillat & Brad Paisley

Colbie Caillat este cunoscută pentru hit-urile "Bubbly" și ”Lucky”, piesă cântată în duet cu Jason Mraz. Albumul Christmas In The Sand este cel de-al patrulea material discografic al artistei, după Coco (2007)Breakthrough (2009) și All of You (2011).

Colbie Caillat - Christmas In The Sand

Colbie Caillat - Christmas In The Sand (Foto: www.facebook.com)

Tracklist Christmas In The Sand

1. Merry Christmas Baby
2. Santa Baby
3. Christmas In The Sand
4. Baby It S Cold Outside
5. The Christmas Song
6. Santa Claus Is Coming To Town
7. Every Day Is Christmas
8. Silver Bells
9. Winter Wonderland
10. Mistletoe
11. Happy Christmas
12. Auld Lang Syne

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 începe să compună un nou album

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului...

Închide