Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Colbie Caillat lansează albumul Christmas In The Sand - AUDIO

Colbie Caillat inaugurează Crăciunul în nisip. Cu un prim album sezonier, artista aduce în prim-plan ”căldura sărbătorilor de iarnă” , data lansării fiind anunțată pentru 23 octombrie.
Colbie Caillat

Colbie Caillat

Colbie Caillat inaugurează Crăciunul în nisip. Cu un prim album sezonier, artista aduce în prim-plan ”căldura  sărbătorilor de iarnă” , data lansării fiind anunțată pentru 23 octombrie.

Colbie Caillat

Colbie Caillat (Foto: www.facebook.com)

Colbie Caillat a gândit acest album ca o dedicație pentru toți cei care nu serbează un Crăciun standard, cu ger și zăpadă. Oamenii se pot bucura de sărbătorile de iarnă și fără aceste elemente, iar piesele incluse pe albumul Christmas In The Sand își propun să îi facă pe cei care le ascultă să se identifice cu această perspectivă a unui Crăciun atipic.

În realizarea albumului, Colbie a colaborat cu mai mulți artiști. Piesa "Everyday is Christmas" a fost compusă împreună cu Jason Reeves și Kara DioGuardi, iar pentru "Mistletoe" a lucrat cu Stacy Blue și Mikal Blue. Pentru a intra deja în atmosfera unui Crăciun în nisip, vă invităm să acultați single-ul ”Merry Christmas Baby”, cântată în duet cu Brad Paisley.

Merry Christmas Baby - Colbie Caillat & Brad Paisley

Colbie Caillat este cunoscută pentru hit-urile "Bubbly" și ”Lucky”, piesă cântată în duet cu Jason Mraz. Albumul Christmas In The Sand este cel de-al patrulea material discografic al artistei, după Coco (2007)Breakthrough (2009) și All of You (2011).

Colbie Caillat - Christmas In The Sand

Colbie Caillat - Christmas In The Sand (Foto: www.facebook.com)

Tracklist Christmas In The Sand

1. Merry Christmas Baby
2. Santa Baby
3. Christmas In The Sand
4. Baby It S Cold Outside
5. The Christmas Song
6. Santa Claus Is Coming To Town
7. Every Day Is Christmas
8. Silver Bells
9. Winter Wonderland
10. Mistletoe
11. Happy Christmas
12. Auld Lang Syne

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 începe să compună un nou album

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului...

Închide