Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Chris de Burgh lansează un album acustic

Solist Chris de Burgh va lansa in aceasta luna un album acustic ce contine 14 dintre cele ai celebre melodii ale acestuia. In prezent celebrul solist lucreaza la un nou album de studio care va aparea pe piata anul viitor.
Chris de Burgh

Chris de Burgh

Celebrul solist Chris de Burgh, în vârstă de 63 de ani, va lansa în aceasta lună un album acustic, intitulat Home, ce conține 14 dintre cele mai celebre melodii ale acestuia. de Burgh a reînregistat piesele în studioul personal de acasă din Enniskerry, Irlanda, multe cântece având o notă personală și imprimate fără prea multe instrumente.

Chris de Burgh

Chris de Burgh (Foto: www.facebook.com)

Cu o carieră de peste 38 de ani de activitate, 19 albume de studio lansate și peste 50 de milioane de discuri vândute Chris de Burgh a devenit celebru în 1986 cu piesa The Lady in Red, care a ajuns pe prima poziție în topurile din Belgia, Canada, Irlanda, Norvegia și Marea Britanie.

În prezent artistul lucreaza la un nou album de studio, programat spre lansare anul viitor, însa momentan nu se cunosc mai multe informații.

Tracklist Home

 1. Waiting For The Hurricane
 2. Tender Hands
 3. Fatal Hesitation
 4. Love & Time
 5. Sailor
 6. Living On The Island
 7. It’s Such A Long Way Home
 8. Where We Will Be Going
 9. Forevermore
 10. Fire On The Water
 11. Suddenly Love
 12. I Will
 13. I’m Not Scared Anymore
 14. Goodnight

Citește mai multe despre Chris de Burgh
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney prezintă o noua filmare de pe viitorul DVD - VIDEOCLIP

Paul McCartney va lansa pe 13 noiembrie DVD-ul Live Kisses inregistrat in studioul Capitol din Los Angeles. Clipul piesei I'm...

Închide