Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Chitaristul DJ Ashba - suntem pregătiți sa înregistrăm un nou album Guns N' Roses

Chitaristul trupei Guns N' Roses, DJ Ashba, a dezvaluit recent ca formatia are suficient material compus pentru a incepe inregistrarile uni nou album.
DJ Ashba

DJ Ashba

Chitaristul trupei Guns N' Roses, DJ Ashba, a dezvăluit recent că formația intenționează să înregistreze un nou album. Acesta a declarat:

"Axl are foarte multe materiale compuse, de fapt sunt tone de idei care așteaptă să fie inregistrate. Toți membrii Guns N' Roses sunt niște muzicieni extrem de talentați și există deja un număr mare de melodii la care lucrăm. Încercăm să profitam la maxim de timpul pe care îl avem iar la sfârșitul lunii vom începe o serie de concerte în Las Vegas care se va întinde pe parcursul unei luni întregi. Este un moment perfect iar obiectivul nostru principal este să începem să lucram cu toții la viitorul album care cu siguranță va fi cel mai bun din ultimii ani".

DJ Ashba

DJ Ashba (Foto: www.facebook.com)

Chinese Democracy, ultimul album înregistrat de Guns N’ Roses a fost lansat în noiembrie 2008. A fost primul album de studio, lansat la 15 ani dupa The Spaghetti Incident. Discul a primit o mulţime de review-uri pozitive din partea criticilor şi s-a vândut in mai mult de 1 milion de exemplare în Europa. Este cel mai scump disc realizat vreodată, doar partea de producție depășind 13 milioane de dolari.

Trupa a susținut al doilea concert în România în acest an la festivalul Tuborg Green Fest powered by Rock the City care a avut loc la sfârșitul lunii iunie. Citește impresiile de la concert pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park aduce un omagiu soldaților americani în noul clip Castle Of Glass - VIDEOCLIP

Linkin Park a lansat clipul piesei Castle Of Glass, compusă pentru coloana sonoră a jocului Medal in Honor Warfighter.

Închide