Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Celine Dion lansează un nou album în limba franceză - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani, Celine Dion se întoarce cu un nou album intitulat ‘Sans attendre’, acesta fiind cel de-al 14-lea album al său în limba franceză. Albumul se anunta a fi unul plin de emoție, cu melodii puternice și versuri încărcate de mesaj. Pentru a-ti forma o opinie, asculta cel mai nou single Celine Dion, inclus pe noul album.

Publicat

pe

Sans attendre
Sans attendre │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 5 ani, Celine Dion se întoarce cu un nou album intitulat ‘Sans attendre’, acesta fiind cel de-al 14-lea album al său în limba franceză. Materialul va fi lansat oficial pe data de 5 noiembrie.

Celine Dion

Celine Dion │ FOTO: www.celinedion.com

Pentru acest album, Celine Dion a colaborat cu o serie de prieteni și artiști, dintre care îi amintim pe Jean-Pierre Ferland,  Luc PlamondonGrand Corps Malade și Maxime Le Forestier, ultimii doi menționați fiind la prima lor participare în realizarea unui material al artistei. Noul album conține și o serie de duete: unul cu Johnny Hallyday pentru piesa “L’amour peut prendre froid” și una cu regretatul Henri Salvador, remarcabil arist de muzică jazz și cabaret, recunoscut drept întemeietor al  Rock' n' Roll-ului. Single-ul realizat în duet cu Salvador se numește “Tant de temps”

Un album plin de emoție, cu melodii puternice și versuri încărcate de mesaj, așa se anunță a fi noul material Celine Dion. Cel mai usor, insa, ne putem forma o parere ascultand cel mai recent single lansat de pe noul album, ”Parler à mon père”.  Piesa a fost scrisă de Jacques Veneruso, un vechi colaborator al artistei, tot el fiind cel care a co-produs albumul, compunând coloanele sonore pentru cea mai mare parte a melodiilor. Mai jos puteti viziona videoclipul acestei melodii.

Celine Dion - Parler à mon père

 

Tracklist Sans attendre

Sans attendre

Sans attendre - Celine Dion │ FOTO: www.facebook.com

1. Parler à mon père
2. Le miracle
3. Qui peut vivre sans amour ?
4. L'amour peut prendre froid (duet with Johnny Hallyday)
5. Attendre
6. Une chance qu'on s'a (duet with Jean-Pierre Ferland)
7. La mer et l'enfant
8. Moi quand je pleure
9. Celle qui m'a tout appris
10. Je n'ai pas besoin d'amour
11. Si je n'ai rien de toi
12. Que toi au monde
13. Les petits pieds de Léa
14. Tant de temps (duet with Henri Salvador)

 Sans attendre - Deluxe Edition:

1. Parler à mon père
2. Le miracle
3. Qui peut vivre sans amour ?
4. L'amour peut prendre froid (duet with Johnny Hallyday)
5. Attendre
6. Une chance qu'on s'a (duet with Jean-Pierre Ferland)
7. La mer et l'enfant
8. Moi quand je pleure
9. Celle qui m'a tout appris
10. Je n'ai pas besoin d'amour
11. Si je n'ai rien de toi
12. Que toi au monde
13. Tant de temps (duet with Henri Salvador)
14. Les petits pieds de Léa
15. Ne me quitte pas
16. Les jours comme ça

Comentează

Muzică și film

Celine Dion își va descrie problemele de sănătate în documentarul "I Am: Celine Dion"

"I Am: Celine Dion" nu se va concentra pe viața și cariera artistei de 55 de ani, ci va relata dificultățile cu care aceasta s-a confruntat după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Documentarul va fi regizat de Irene Taylor și va fi disponibil pe Prime Video la o dată care nu a fost încă stabilită. Proiectul documentează aproximativ un an din viața lui Celine Dion, prezentând luptele artistei cu boala Moersch - Woltman sau sindromul omului înțepenit. Este o tulburare neurologică rară, caracterizată prin rigiditatea progresivă, ce afectează creierul și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala i-a afectat viața de zi cu zi, precum și capacitatea de a performa.

Celine Dion a dezvăluit oficial diagnosticul în decembrie 2022, anunțând atunci că se vede nevoită să amâne turneul mondial din cauza spasmelor care au afectat felul în care merge și cântă.

"Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic", a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

"I Am: Celine Dion" va fi produs de Sony Music Vision, în parteneriat cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a achiziționat drepturile la nivel mondial pentru acest documentar.

Celine Dion este una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera sa a început să înflorească încă din adolescență, fiind încununată de numeroase piese de succes, concerte sold out și peste 250 de milioane de albume vândute. Printre hit-urile artistei se numără "My Heart Will Go On", extras de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "All By Myself" sau "Tell Him" în duet cu Barbra Streisand.

Citește în continuare

Trending