Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celelalte Cuvinte concertează în Arad și în Timișoara

După un sezon estival aglomerat, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor pe 15 si 16 noiembrie in Arad si Timișoara.

Publicat

pe

Celelalte Cuvinte
Celelalte Cuvinte

După un sezon estival aglomerat cu prestații la Tuborg GreenFest, Semenic Rock Fest, Folk You și Posada Rock, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor. Trupa revine după o absență resimțită în Arad și în Timișoara, la mijlocul lunii noiembrie.

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte

Pe 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va susține un concert la Arad, în Club Flex. Au trecut în jur de doi ani de la ultima vizită pe care trupa a facut-o orașului de pe Mureș. Cu o zi mai târziu, pe 16 noiembrie, Celelalte Cuvinte poposec în orașul în care și-au susținut primul concert - Timișoara. De această dată, trupa va concerta în Setup Venue & Club.

Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte pentru a interpreta în fața lor melodiile care nu au cum sa lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte: Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și Oglinda.

Concerte Celelalte Cuvinte în noiembrie

  • 15 noiembrie - Club Flex, Arad
  • 16 noiembrie - Setup Venue & Club, Timișoara

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

AUDIO: Trupa Celelalte Cuvinte revine cu un nou single - "Nouă"

Celelalte Cuvinte a lansat o nouă melodie de pe viitorul album de studio intitulat "Clepsidra fără nisip". "Nouă" este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022
Celelalte Cuvinte fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Celelalte Cuvinte

Piesa "Nouă" a debutat pe 21 octombrie 2022, fiind un nou single de pe noul album al formaţiei "Clepsidra fără nisip". Materialul discografic a fost prefațat și de alte piese precum "Muza Mea" sau "Nesupus".

"Totul este nou, dar demult…<<Nouă>> este și încercarea, dar și provocarea", a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Lansată în anii '80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în "Iarbă prin păr", "Un sfârșit e un început" sau "Fără cuvinte", (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în "Se lasă rău".

Prin albumul "Ispita", orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul "Armaghedon". Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor.

AUDIO: Celelalte Cuvinte - Nouă

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending