Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Celelalte Cuvinte concertează în Arad și în Timișoara

După un sezon estival aglomerat, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor pe 15 si 16 noiembrie in Arad si Timișoara.
Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte

După un sezon estival aglomerat cu prestații la Tuborg GreenFest, Semenic Rock Fest, Folk You și Posada Rock, Celelalte Cuvinte iau cu asalt scenele cluburilor. Trupa revine după o absență resimțită în Arad și în Timișoara, la mijlocul lunii noiembrie.

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte

Pe 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va susține un concert la Arad, în Club Flex. Au trecut în jur de doi ani de la ultima vizită pe care trupa a facut-o orașului de pe Mureș. Cu o zi mai târziu, pe 16 noiembrie, Celelalte Cuvinte poposec în orașul în care și-au susținut primul concert - Timișoara. De această dată, trupa va concerta în Setup Venue & Club.

Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte pentru a interpreta în fața lor melodiile care nu au cum sa lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte: Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și Oglinda.

Concerte Celelalte Cuvinte în noiembrie

  • 15 noiembrie - Club Flex, Arad
  • 16 noiembrie - Setup Venue & Club, Timișoara

Citește mai multe despre Celelalte Cuvinte
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aylin Cadir a filmat clipul Cloud - VIDEO

Aylin Cadir pregătește videoclipul piesei Cloud, filmat timp de 2 zile chiar în satul bunicii sale. De asemenea, artista a...

Închide