Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Cătălin Josan și Iuliana Pușchilă au lansat single-ul Floorplay - AUDIO

Cătălin Josan și Iuliana Pușchilă cântă împreună pe single-ul Floorplay. Piesa poate fi ascultată pe infomusic.ro.
Iuliana Puschila si Catalin Josan

Iuliana Puschila si Catalin Josan

Cătălin Josan și Iuliana Pușchilă cântă împreună pe single-ul Floorplay. Piesa poate fi ascultată mai jos.

Iuliana Puschila si Catalin Josan

Iuliana Puschila si Catalin Josan

Emisiunile care încearcă să descopere noi talente muzicale încep să dea roade. Finalista emisiunii Vocea României, Iuliana Pușchilă, și câștigătorul primei ediții Megastar, Cătălin Josan, au înregistrat împreună piesa Floorplay. 

Mai multe despre colaborare aflăm din aprecierile lui Cătălin cu privire la vocea Iulianei și sprijinul acordat de Horia Brenciu.

”Mulțumim mult, Horia! Floorplay nu ar fi fost la fel fără Iuliana, de aceea un Mare mulțumesc pentru că ai susținut-o si o susții în continuare. Mă bucur că mi-ai încredințat una din Vocile României. Toate bune și baftă cu noii învățăcei. Show must go on!”

Catalin Josan - Floorplay ft Iuliana Puschila

Citește mai multe despre Cătălin JosanIuliana Pușchilă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fostul chitarist Scorpions, Michael Schenker lansează un nou DVD

Fostul chitarist Scorpions, Michael Schenker, va lansa pe 3 decembrie un nou DVD intitulat Temple of Rock - Live in...

Închide